Αντικολλητική γκριλιέρα της Bialetti, 24 x 24 εκ., κατάλληλη για όλες τις εστίες. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, €44,90. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Σετ της Μastrad που αποτελείται από 2 πλάκες σιλικόνης και μαντολίνο κοπής για να ετοιμάσετε και να ψήσετε στον φούρνο τραγανά, νόστιμα τσιπς λαχανικών χωρίς μαγειρικό λίπος. Κατάλληλο για θερμοκρασίες από -40°C έως 220°C, €35. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Μίνι λεμονοστύφτης της Kitchen Craft σε διάφορα χρώματα. Το καπάκι-λαβή βοηθά να βγει όλος ο χυμός του λεμονιού με τη λιγότερη δυνατή πίεση, €5,50 {{{ moto }}}
Δεν είναι T-shirt, αλλά τρίφτης με 3 διαφορετικές λεπίδες που θα διακοσμήσει την κουζίνα σας και θα σας λύσει τα χέρια, €6,50. {{{ moto }}}
Θήκη ψησίματος της Lékué για μαγείρεμα στον ατμό, σε φούρνο συμβατικό ή μικροκυμάτων, με εσωτερικό δίσκο. Αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, €44 {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Το μαντολίνο της Kitchen Craft κόβει φρούτα και λαχανικά σε ροδέλες, κυματιστά τσιπς και μπαστουνάκια. Εργονομικό, με αντιολισθητικό πόδι και λαβή ασφαλείας, €63. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Στύφτης-σπρέι που μπαίνει κατευθείαν επάνω στο λεμόνι ή στο λάιμ και ψεκάζει με χυμό τις σαλάτες και τα φαγητά. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 μεγέθη, €16 {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Χάρη στη φυγόκεντρο δύναμη η «αγγαρεία» του στραγγίσματος των λαχανικών μετατρέπεται σε παιχνίδι. Μετά το πλύσιμο, απλώς τα τοποθετείτε στο καλαθάκι και γυρίζετε τον μοχλό, €12 {{{ moto }}}
Νουγκά ή επί το ελληνικότερον νουγκάς ή µαντολάτο από την Cretamel. Αφράτος, µαστιχωτός και µαλακός, µε µέλι, αµύγδαλα και κράνµπερι, €3,50/150 γρ. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.
Το λικέρ Φι, δηµιουργία του Γιάννη Κουλελή και της Μαρίας Κοψαχείλη, µε τα συναρπαστικά αρώµατα, είναι βασισµένο στη µυστική, αυθεντική συνταγή της φατουράδας των Κυθήρων. Ο εκλεπτυσµένος χαρακτήρας του δηµιουργείται µε την εκχύλιση των µπαχαρικών και της φρέσκιας φλούδας δύο ποικιλιών πορτοκαλιού σε αιθέριο τσίπουρο διπλής απόσταξης, €31/500 ml. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ […]
Από τη Γαλλία και την Comptoir de Mathilde µάς έρχονται δύο αλείµµατα µε φοινικέλαιο, χωρίς συντηρητικά. Το ένα µε ολόκληρα κοµµατάκια καραµέλας γάλακτος και αλµυρό βούτυρο και το άλλο µε σοκολάτα και φουντούκια, €9,90 και €9,30/250 γρ. αντίστοιχα. {{{ moto }}}
Το Boys Don’t Cry είναι ένα ελληνικό τσάτνεϊ καραµελωµένων κρεµµυδιών από την Μr. Juke’s και τον σεφ Δηµήτρη Χωµατά. Φτιάχνεται από φρέσκα ελληνικά κρεµµύδια και παλαιωµένο βαλσαµικό ξίδι χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, €5,20/300 γρ. {{{ moto }}}
Από την ελληνική εταιρεία Sparoza, ένα έτοιµο µείγµα µπαχαρικών για να δώσετε άρωμα στο ζεστό κόκκινο κρασί. Στη συσκευασία θα βρείτε λεπτοµερείς οδηγίες και τρία φακελάκια τα οποία, µεταξύ άλλων, περιέχουν κανέλα, γαρίφαλο και αστεροειδή γλυκάνισο, €4,90/36 γρ. {{{ moto }}}
Η Royal Deli από το Κολυµπάρι Χανίων δηµιούργησε έναν ισορροπηµένο συνδυασµό έξτρα παρθένου ελαιολάδου από την ποικιλία ελιάς κορωνέικη και εκχυλίσµατος φρέσκων πορτοκαλιών. Με διαυγές πρασινοκίτρινο χρώµα έχει φρουτώδη γεύση και άρωµα πορτοκαλιού, €8,90/200 ml. {{{ moto }}}
Μεταλλικά κουτιά φύλαξης τροφίµων ένας «ύµνος στις λιχουδιές», όπως γράφουν επάνω τους γαλλιστί, και δοχείο άχνης για να πασπαλίζετε τα γλυκά και τα ροφήµατα µε άχνη ζάχαρη, κανέλα ή κακάο, από €6-€11,50. {{{ moto }}}
Τα µουστολούκουµα του Παππού, το γνωστό παραδοσιακό γλυκό του Βόλου, έφτασαν και στην Αθήνα. Μικρές και αφράτες µπουκίτσες φτιαγµένες µε µούστο, καρύδι και αµύγδαλο, πασπαλισµένες µε µπόλικη ζάχαρη άχνη, €11,50/κιλό{{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.
Ανοξείδωτες πιρούνες σερβιρίσµατος, µε λαβές από φυσικό κόκαλο που στερεώνονται στο σκεύος και δεν γλιστράνε, €48. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.
Μια πρακτική ιδέα για να οργανώσετε άψογα τις συνταγές σας είναι αυτό το ντοσιέ, χωρισµένο σε επτά ενότητες, καθεµία από τις οποίες περιέχει διαφανείς φακέλους για την ταξινόµηση, €24,40. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.
Mεταλλική χριστουγεννιάτικη µπάλα-έκπληξη, που περιέχει βελούδινες καραµέλες γάλακτος µε κανέλα και µοσχοκάρυδο, της αγγλικής Crabtree & Evelyn, €20. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.
Κεραµικός δίσκος µε οκτώ ατοµικά κεραµικά κουταλάκια από την Jardin d’Ulysses. Μια κοµψή λύση για το σερβίρισµα ενός µικρού ορεκτικού, ντιπ ή επιδορπίου, ακόµη και ενός γλυκού του κουταλιού, €31. {{{ moto }}} *Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.