ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 4 λαβράκια, 500 γρ. το καθένα (ζητάμε από τον ιχθυοπώλη να τα καθαρίσει) 150 γρ. φινόκιο, ψιλοκομμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες, σε χονδρά κομμάτια ξύσμα από 2 λεμόνια, ακέρωτα 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη 120 ml έ.π. […]
YΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 4 μελιτζάνες της αρεσκείας σας, μετρίου μεγέθους 100 ml έ.π. ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για το λάδωμα της μελιτζάνας αλάτι και πιπέρι 500 γρ. ασπρομανίταρα, ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 80 ml λευκό ξηρό κρασί 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας, αραιωμένο σε λίγο νερό 1 πρέζα ζάχαρη 2 κ.σ. […]
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 80 ml έ.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. δενδρολίβανο ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1.200 γρ. παλαμίδα, σε 4 φέτες αλάτι, πιπέρι 10 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 150 ml έ.π. ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για […]