Τα πομοντόρια δίνουν την γλύκα και το καπνιστό τυρί την ένταση στο εξαίσιο έδεσμα.
Μια εξαίσια εύκολη μακαρονάδα με ντομάτες κάι άρωμα βασιλικού.
Τραγανοί, γευστικοί και ευωδιαστοί, είναι ιδανικοί για το καλοκαιρινό τραπέζι
Ενα γρήγορο κι εύκολο πιάτο αρωματισμένο με φασκόμηλο
Μια πεντανόστιμη και πρωτότυπη πρόταση για την Τσικνοπέμπτη.
Δενδρολίβανο, μαυροδάφνη και φιρίκια- ιδανικός συνδυασμός για το μαρινάρισμα του χοιρινού
Εξαιρετικά γευστικά και εύκολα μεζεδάκια με ντοματίνια, κατσικίσια φέτα, ρίγανη και σχινόπρασο.
Ιδανικά για πάρτυ. Το μαρινάρισμα σε πέστο βασιλικού "απογειώνει" το μοσχαρίσιο κρέας.
Νόστιμη, πρωτότυπη, εύκολη, χορταστική!
Ενα γιορτινό πιάτο για όσους προτιμούν το μοσχαρίσιο κρέας, με μανιτάρια και εξαίσια σάλτσα μαυροδάφνης.
Η κίτρινη κολοκύθα συνοδεύει εξαίσια και τα ζυμαρικά μας.
Σερβίρουμε σε πιατέλα, βάζοντας το κουσκούς περιμετρικά και αφήνοντας το κέντρο ελεύθερο, όπου βάζουμε τα λαχανικά.
Το τσιμιτσούρι είναι αργεντίνικη σάλτσα, συνοδευτικό κρεάτων, που αποτελείται κυρίως από κόλιαντρο, μαϊντανό και σκόρδο!
Μια πιπεριά τσίλι δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το γρήγορο πιάτο.
Προτιμάμε πλατύφυλλο βασιλικό γιατί είναι περισσότερο αρωματικός (και πιο εύκολος στο... ξεφύλλισμα).
Είναι έτοιμα σε λιγότερο από μισή ώρα και σερβίρονται ζεστά
Προσθέτουμε καπνιστό τυρί Μετσόβου και απογειώνουμε το φαγητό.
Το ξύσμα λεμονιού απογειώνει το φαγητό!
Παρόλο που χρησιμοποιούμε ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς, αν προσθέσουμε επιπλέον μελάνι στο μαγείρεμα θα δώσουμε περισσότερη ένταση στο πιάτο.
Το μαρινάρισμα με γιαούρτι, μέλι και αρωματικά δίνει μοναδική γεύση στο κοτόπουλο.