Μια νόστιμη μακαρονάδα, έτοιμη σε 30 λεπτά.
Η αρωματική μαρινάδα δίνει μοναδική γεύση στο πιάτο που είναι ιδανικό για το γιορτινό ή κυριακάτικο τραπέζι.
Στιβαρή γεύση για εκείνους που αρέσει το γήινο άρωμα της τρούφας στο γιαούρτι που συνοδεύει τη σούπα.
Φτιαγμένες με λαχανικά της εποχής.
Σερβίρεται ιδανικά με μπρουσκέτες και λάδι τρούφας.
Ένα εξαίσιο μεζεδάκι για το γιορτινό αλλά και το καθημερινό τραπέζι.
Ενα πιάτο που θα ισορροπήσει πολύ ωραία αν το συνοδεύσουμε με μια σαλάτα από νεαρή άγρια ρόκα περιχυμένη με λάδι και μπαλσάμικο.
Τις πανάρουμε με…τσιπς και τις σερβίρουμε με μουστάρδα μελιού
Μελάνι σουπιάς βρίσκουμε στα περισσότερα μεγάλα σουπερμάκετ.
Ευωδιάζει φασκόμηλο και δεντρολίβανο και είναι πεντανόστιμο!
Νόστιμο πιάτο έτοιμο στο πι και φι.
Χρησιμοποιούμε προβρασμένα κάστανα που βρίσκουμε στα σουπερμάρκετ. Αν προτιμήσουμε να βάλουμε φρέσκα, τα χαράζουμε και τα ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C μέχρι να ανοίξουν.
Πρωτότυπα και νοστιμότατα!
Προσθέτουμε κουκουνάρι, ηλιόσπορο και κολοκυθόσπορο και απολαμβάνουμε μια ευρηματική σαλάτα.
Νόστιμο έδεσμα που συνοδεύει το ψητό του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού
Το φαγητό μπορεί να γίνει και με τόνο ή ξιφία. Δεν χρειάζεται να αλατίσουμε γιατί στη συνταγή έχουμε ελιές, κάππαρη και αντσούγιες, που είναι ήδη αλμυρά.
Αυτή την εποχή στην αγορά θα βρούμε σπαράγγια εισαγωγής. Αν δεν βρούμε, μπορούμε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα.
Πρωτότυπος, χρωματιστός, νόστιμος!
Πως το ψιλοτριμμένο φιστίκι Αιγίνης μεταμορφώνει ένα πιάτο.
Απλή και για πολλούς η ιδανική συνοδεία για τα σπαγγέτι, στη Νάπολι αναφέρεται ως La Salsa, η Σάλτσα δηλαδή, η μία και μοναδική. Στην κλασική της εκδοχή πρωτοστατεί το σκόρδο και ο βασιλικός.