Χρησιμοποιούμε ψάρι σε φέτες- ιδανικά μπακαλιάρο ή γαλέο ή τόνο ή ξιφία- για ένα εύκολο και ελαφρύ γεύμα.
Νόστιμα και εύκολα σνακ για κάθε μέρα.
Με μπέικον, δεντρολίβανο, μαυροδάφνη και φιρίκια φτιάχνουμε την σάλτσα που θα απογειώσει το πιάτο μας.
Περιχύνουμε με μια εξαίσια σάλτσα από γιαούρτι και μουστάρδα και απολαμβάνουμε.
Προσθέτουμε λίγες φέτες από φιρίκια Πηλίου και απογειώνουμε το πιάτο.
Ενας μεζές αρωματισμένος με βασιλικό, για τον γιορτινό μπουφέ.
Το πιο δημοφιλές πέστο, με τον βασιλικό να κυριαρχεί. Ιδανικά το φτιάχνουμε συνθλίβοντας τα υλικά στο γουδί – «βγαίνουν» καλύτερα τα αρώματα. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε και μούλτι.
Χρησιμοποιούμε κατά προτίμηση ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς.
Ευωδιαστά και νόστιμα, μαγειρεμένα στο φούρνο.
Την συνοδεύουμε με τσιμιτσούρι, μια σάλτσα από κόλιαντρο, μαϊντανό και σκόρδο. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Με την χαρακτηριστική γεύση του ψαριού και το άρωμα του φινόκιο.
Το τσίλι εξισορροπεί την γλύκα από το σταφύλι και συνδυάζεται υπέροχα με το χοιρινό κρέας.
Ιδανικές για τις ουζοσυνάξεις μας.
Ένα εύκολο πιάτο με κολοκυθάκια και ντομάτες.
Σερβίρονται κρύα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ένα ελαφρύ πιάτο με καταγωγή από τον ισπανικό νότο.
Ένα νόστιμο πιάτο, έτοιμο στο πι και φι.
Απλό, νόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Γευστικοί, εύκολοι, γρήγοροι!
Ένα πρωτότυπο λαδερό φαγητό έτοιμο σε 27 λεπτά!