Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η κάππαρη αντικαταστήστε την με λίγο άνηθο.
Στο πάρτι, κεράστε τα στους γονείς και αντικαταστήστε τη σάλτσα μπίρας με κάποια άλλη, φτιαγμένη από απαλή μουστάρδα, μέλι και ελαιόλαδο, για τα παιδιά.
Σερβίρεται με μια σαλάτα ή συνοδεύει ψητό χοιρινό και πουλερικά.
Το γάλα καρύδας κάνει τη σούπα πλούσια σε γεύση και υφή.
Υλικά (για 2-4 άτομα) 2 μεγάλες αραβικές πίτες 3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη 6 φέτες παστράμι ½ φλ. baby ρόκα, καθαρισμένη 2 αβγά, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες Εκτέλεση Αλείφουμε το κέντρο κάθε πίτας με μουστάρδα. Αραδιάζουμε το παστράμι σε φέτες, τη μία κάτω από την άλλη, ώστε να σχηματίζουν μια στήλη. Προσθέτουμε τη […]