Επιλέγουμε μάγουλα, γιατί είναι από τα καλύτερα μέρη του ζώου για σιγανό ψήσιμο και δη γιουβέτσι.
Προετοιμασία 20΄ Αναμονή 24 ώρες (για το ξαλμύρισμα) Μαγείρεμα 35΄ περίπου Kόστος 13 € Υλικά (για 4 μερίδες) 1 κιλό μπακαλιάρος αλμυρός φιλέτο 2 κιλά κρεμμύδια για στιφάδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 μπαλάκια μπαχάρι 1 φύλλο δάφνης 1 κουτ. γλυκού πελτές 4-5 ώριμες ντομάτες αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι ½ ποτήρι του νερού […]
Προετοιμασία 40′ Αναμονή 12 ώρες Ψήσιμο περίπου 3 ώρες Κόστος 30 € Υλικά (για 6 μερίδες) 3 κιλά χοιρινό από τα πλευρά, με το δέρμα του 1 κουτ. σούπας μαραθόσπορος 1 κουτ. σούπας σιναπόσπορος Τα φύλλα από 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 1 κουτ. γλυκού σκόρδο αποξηραμένο (σκόνη) 1 κουτ. γλυκού πιπέρι λευκό 1 κουτ. σούπας […]