Ο ένας εκ των τριών κριτών του «Bake Οff Greece», της καινούργιας εκπομπής του Alpha, είναι ο πιο διάσημος ζαχαροπλάστης της Κοπεγχάγης.
Τη Μύκονο για πρώτη φορά την επισκέφθηκα ως φοιτήτρια.
Ο καλύτερος (και πιο προσιτός) μεζές είναι η σκίζα με ντοματοζούμι, το βασικό τυρί η μανούρα και το πιο χαρακτηριστικό γλυκό τους το κουφέτο από κολοκύθα… αυτά και άλλα που πρέπει να ξέρετε για την γαστρονομία του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων.
«Εχεις φάει τον περίφημο πουρέ του;» είναι η ερώτηση που κυριαρχεί στις συζητήσεις με τους έλληνες σεφ για τον περίφημο Ζοέλ Ρομπουσόν.
«Δεν προσλαμβάνουμε γυναίκες στην κουζίνα μας» έγραφαν οι οκτώ απορριπτικές επιστολές που έλαβε η Κατ Κόρα, διάσημη ελληνοαμερικανίδα σεφ, όταν έψαχνε για την πρώτη της δουλειά.
Μια βραδιά οινογευσίας 7 διαφορετικών σοδειών του Château Porto Carras.
Τη μοναδική γυναίκα φιναλίστ του ελληνικού τελικού του «World Class 2017», (κατέκτησε την 4η θέση), τη βρίσκουμε στο ολοκαίνουργιο «Blends» στη Γλυφάδα, όπου μας σερβίρει τις πρωτότυπες δημιουργίες της.
ΗΑννα είχε τα γενέθλιά της και ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο εκείνη την ημέρα με τη μητέρα της, Πολυτίμη, και δύο πολύ καλούς της φίλους, την Κέρι και τον Εντ. Αποφάσισε λοιπόν να τους χαρίσει την εμπειρία ενός καλομαγειρεμένου και ιδιαίτερου γεύματος, αλλά σε ένα ζεστό περιβάλλον, σπιτικό, σχεδόν οικογενειακό. Δεν ήθελε να πάνε σε εστιατόριο.
«Εγώ θέλω να φτιάχνω ποτά και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους. Άλλωστε το μότο μας είναι “Κράτησέ το απλό, καλοφτιαγμένο, νόστιμο, καλοστημένο». Ο Κωνσταντίνος Γιακιντζής, επικεφαλής μπαρτέντερ στο «Opera Quarta» (που θα ανοίξει την 1η Δεκεμβρίου), της οδού Κριεζώτου στο Κολωνάκι, αλλά και του «Ombre» στο Ψυχικό, δεν έχει ως στόχο να μας εντυπωσιάσει. Το […]