Ετοιμάζουμε ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο στο τηγάνι μέσα σε 30’ λεπτά.
Εύκολο, νόστιμο, γιορτινό!
Εξαίσιο γιορτινό φαγητό με τη μαρινάδα να κάνει τη διαφορά.
Αγαπημένη σούπα που απολαμβάνουμε χειμώνα-καλοκαίρι!
Ψήνονται πάνω σε έναν μυρωδάτο πουρέ λαχανικών.
Ένα πρωτότυπο φαγητό με τα αμπελόφυλλα σε ρόλο … φύλλου.
Αν μας περισσέψει γέμιση μπορούμε να τη βάλουμε μέσα στο ταψί και σερβίρουμε μαζί με τα γεμιστά.
Μπορούμε να σερβίρουμε την σούπα μας με ψιλοκομμένο απάκι που έχουμε «κρατσανίσει» σε ένα αντικολιτικό τηγάνι για 5 λεπτά.
Πώς ένα πιάτο σούπας απογειώνεται από τα συνοδευτικά.
Με πλιγούρι στη γέμιση και αρωματισμένα με ούζο και πολλά μυρωδικά
Αντί για δαμάσκηνα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξηρούς καρπούς και ξύσμα πορτοκαλιού.
Αντικαταστήστε τον χυμό του ενός λεμονιού με χυμό και φλούδες ενός ακέρωτου πορτοκαλιού.
Ενα εύκολο πιάτο με δυο παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.
Ενα απλό φαγητό που θα αγαπήσουν όλοι!
Για περισσότερη νοστιμιά βράστε τις πατάτες σε ζωμό κοτόπουλου
Yλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα ψαριού, 300 γρ. το καθένα (μπακαλιάρο ή γλαυκό) 4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αβγά, χτυπημένα 1 κλωναράκι θυμάρι, ψιλοκομμένο ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο 100 γρ. κράκερ πικάντικα, τριμμένα σαν πούδρα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μέτριας έντασης μουστάρδα 2 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί 4 […]
Υλικά (για 2 άτομα) 200 γρ. ρεβίθια, βρασμένα 100 γρ. ρόκα, χονδροκομμένη 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 πορτοκάλια, φιλεταρισμένα 2 κ.σ. ηλιόσπορους 1 κ.σ. κράνμπερις, αποξηραμένα 1 αβοκάντο, σε λεπτές φέτες αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι χυμό από 1 λεμόνι 4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ρεβίθια, τη ρόκα, το κρεμμύδι, τα πορτοκάλια, […]
Το λεμόνι απογειώνει τον πουρέ και το ξύσμα λεμονιού το ψάρι.
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ) 1 έτοιμο μείγμα ζύμης για πίτσα 4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για το σκεύος 4 κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας (ή έτοιμη) 300 γρ. μαγειρεμένο κοκκινιστό κιμά 4 ντομάτες, σε ροδέλες 150 γρ. πικάντικο κασέρι, τριμμένο 8 αβγά αλάτι, πιπέρι λίγα φυλλαράκια βασιλικού ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ετοιμάζουμε τη ζύμη για […]