Χρησιμοποιούμε σπανάκι, αβοκάντο, φράουλες, φιστίκια Αιγίνης και πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα.
Αν δυσκολευτείτε να βρείτε ψωμάκια bagel, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με φαρδύ κουλούρι Θεσσαλονίκης ή άλλο ψωμάκι της αρεσκείας σας.
Η ανοιξιάτικη «κόκκινη» πρωταγωνιστεί σε μια θαυμάσια σαλάτα.
Όταν τα όσπρια συνδυάζονται με φρούτα και λαχανικά σε ένα κρύο πιάτο.
Το ντρέσινγκ, φτιαγμένο με γιαούρτι και λεμόνι, κάνει τη διαφορά.
Ένα ευωδιαστό ψωμί σαν …. γλύκισμα.
Μια νόστιμη παραλλαγή του δημοφιλέστατου εδέσματος.
Δεν είναι το κλασσικό της κατσαρόλας. Επιλέγουμε να το ψήσουμε στον φούρνο και να το απολαύσουμε με λευκό τυρί.
Προσθέτουμε κάππαρη, αγγούρι και μαρούλι και απολαμβάνουμε.
Ο ψητός ανανάς και τα κάσιους δίνουν μια εξωτική νότα.
Εξαίσιο σαλατογεύμα με βρασμένα και ωμά λαχανικά.
Το γιαούρτι και τα πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά πρωταγωνιστούν.
Ενα έδεσμα που μοιάζει απλό αλλά έχει τα μυστικά του.
Ο αρωματικός κρεμώδης πουρές κολοκύθας εκτός από υγιεινός είναι και πολύ απολαυστικός σε συνδυασμό με το γιαούρτι. Τον πουρέ μπορούμε να τον ετοιμάσουμε από την προηγουμένη και να τον διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Το διάσημο κρητικό χόρτο σερβίρεται ωμό, συνδυάζεται με φύλλα παντζαριού και εντυπωσιάζει
Εξαιρετικό σοκολατένιο γλυκό για ερωτευμένους και μη.
Εύκολη, πρωτότυπη και ισορροπημένη.
Το κουκουνάρι με το οποίο πασπαλίζουμε τη γέμιση δίνει χαρακτήρα στην τάρτα μας.
Αν μας περισσέψει πέστο, μπορούμε να το διατηρήσουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για περίπου 5 ημέρες και να το απολαύσουμε με πολλούς τρόπους, π.χ. με ζυμαρικά ή σε σαλάτες.
Μια πλούσια σαλάτα που μπορεί να αντικαταστήσει ένα από τα δυο γεύματα της ημέρας.