Καλό είναι να την καταναλώσουμε μέσα σε 2 μέρες γιατί το γιαούρτι μπορεί να βγάλει υγρά.
Εύκολη και νόστιμη, ιδανική λύση για ελαφρύ γεύμα.
Ένα ελαφρύ γλυκό που σερβίρεται κρύο. Διακοσμούμε με φρέσκο ρόδι, φραμπουάζ και φυλλαράκια δυόσμου.
Οι φακές μπορεί να μαγειρευτούν από το προηγούμενο βράδυ και να διατηρηθούν στο ψυγείο. Το πρωί προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά και το ντρέσινγκ.
Περιέχει περίπου 20 λαχανικά και μυρωδικά (!)- γι΄ αυτό και είναι καλό να την συνοδεύσουμε με ένα απλό λεμονάτο ντρέσινγκ.
Μια εξαίσια πρόταση για ένα ιδιαίτερο brunch.
Αρωματισμένη με φινόκιο και μάραθο και πασπαλισμένη με φιστίκια Αιγίνης.
Αρωματική και πρωτότυπη εκδοχή του δημοφιλούς πιάτου.
Πολύ εύκολα και θρεπτικά, τα κόκκινα μπεργκεράκια από παντζάρι, γλυκοπατάτα και φασόλια θα γίνουν ανάρπαστα.
Το ροζ γκρέιπφρουτ στη σος της δίνει μοναδική γεύση.
Αν θέλουμε να απολαύσουμε απολύτως σπιτικά μπέργκερ, φτιάχνουμε μόνοι μας και τα ψωμάκια!
Μπορούμε να κάνουμε ζωμό χρησιμοποιώντας μόνο κόκαλα κοτόπουλου που μας περίσσεψαν ή κομμάτια όπως οι φτερούγες. Ακόμα και αν βράσουμε όμως κομμάτια από ολόκληρο κοτόπουλο με ψαχνό, δεν πάει χαμένο. Βγαίνει πολύ νόστιμο και μπορούμε να το φάμε είτε σκέτο είτε σε σαλάτες, σούπες ή σάντουιτς.
Ταιριάζει με ψητά κρέατα, πουλερικά, με τυριά ωμά και ψητά.
Ένα πρωτότυπο και εύκολο σνακ.
Ψιλοκοβουμε κόκκινο και λευκό λάχανο, σέλινο, τρίβουμε καρότα και ρέβα και προσθέτουμε ξινόμηλο και φιλέ αμυγδάλου
Κέρασμα για τη σημερινή γιορτή -μια παραλλαγή του μοναδικού γαλλικού γλυκού.
Είναι ιδανικός τρόπος για να μεταφέρουμε τη σαλάτα για το μεσημεριανό διάλειμμα στο γραφείο αλλά και να την έχουμε έτοιμη στο ψυγείο για όταν επιστρέψουμε.
Αν σας αρέσει το μπλε τυρί δοκιμάστε την. Ο συνδυασμός με τα αχλάδια ξαφνιάζει ευχάριστα!
Δίνει γεύση σε μια σειρά από φαγητά, και είναι απαραίτητος σε μια σειρά από σούπες.
Ένα κρύο πιάτο πλούσιο σε υλικά- σερβίρεται και ως σαλάτα.