Μια πρόταση σαλάτας σε βάζο, για να εκμεταλλευτούμε το ψητό ή το βραστό κοτόπουλο που περίσσεψε.
Όταν αντικαθιστούμε το ζυμαρικό με κολοκύθια και μελιτζάνες ...
Στο άρωμα του φρούτου προσθέτουμε αυτό της αρμπαρόριζας με υπέροχο αποτέλεσμα.
Ένα σάντουιτς σαν μαγιάτικο στεφάνι, με μυζήθρα, μέλι, φράουλες και κανέλα.
Συνδυάζουμε φρέσκα φρούτα με παγωτά και ετοιμάζουμε 3 σπιτικά μιλκσέικ.
Φτιάχνουμε μια πλούσια φρουτοσαλάτα και την ενώνουμε με ένα μοναδικό σιρόπι μαστίχας και στραγγιστό γιαούρτι. Εξαίσιο!
Η φέτα που προσθέτουμε στο τέλος χαρίζει μια αλμυρή νότα σε αυτή την πρωτότυπη σαλάτα.
Πρωτότυπο, γευστικό, εξαιρετικό! Το γαλοτύρι "παίζει" με το μπέικον και η ξινούτσικη γεύση της φράουλας με την αψάδα της ροκας.
Ο ιδανικός συνδυασμός στο … καλαμάκι.
Χορταστικό και ευχάριστο στη γεύση αλλά και στην όψη και στα αρώματα! Ιδανικό για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, γεμάτο βιταμίνες!
Ιδανική για αποτοξίνωση μετά την πασχαλινή κρεατοφαγία, ιδανική και για να ξεκινήσει το αφιέρωμα μας στην φράουλα.
Δεν είναι ακριβώς παγωτό, αλλά έχει τέτοια γεύση. Είναι όμως vegan και πεντανόστιμο!
Ευωδιάζει μάραθο, φινόκιο και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Αν τα βάζα μας είναι σωστά αποστειρωμένα, μπορούμε να την διατηρήσουμε στο ψυγείο περίπου έναν μήνα.
Οι μωβ πατάτες, με γεύση ελαφρώς πιο μεστή από τις συνηθισμένες λευκές και ελαφρύ άρωμα που θυμίζει κάστανο, είναι ιδανικές για βραστές και δη για πατατοσαλάτες.
"Αποδομημένα" ντολμαδάκια ή αλλιώς ρύζι με αμπελόφυλλα και μυρωδικά.
Το μυστικό για σίγουρη επιτυχία είναι το σωστό ζύμωμα για να μπορέσει να κρατήσει η ζύμη αέρα και να γίνει αφράτη. Για αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μίξερ τηρώντας ευλαβικά τον χρόνο και την ταχύτητα.
Με σπανάκι, αβοκάντο, τις πρώτες φράουλες της χρονιάς, φρέσκο κρεμμυδάκι, φιστίκια Αιγίνης και φέτα.
Ασπρο, "όρφανό", κόκκινο, κίτρινο ή πράσινο;
Αντικαθιστούμε τον κιμά με βρασμένες φακές και απολαμβάνουμε ένα διαφορετικό εξαίσιο αποτέλεσμα.