Οταν η πίτσα γίνεται σνακ σε παιδικό πάρτυ.
Νόστιμες, πρωτότυπες, αρωματικές μπουκιές.
Για ένα πρωινό που μας γεμίζει δύναμη.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την στήρα με άλλο ψάρι της αρεσκείας μας.
Περιποιημένο, λαχταριστό, ευωδιαστό.
Πικάντικο τυρί και γλυκιά ντομάτα- υπέροχο «πάντρεμα»!
Αξιοποιούμε το ψημένο κοτόπουλο που μας έμεινε και απολαμβάνουμε.
Ο πελτές μαζί με τις ελιές και το ψωμί από χαρούπι δίνουν ένα εξαίσιο αποτέλεσμα.
Μια χορταστική πρόταση για την παραλία.
Πρωταγωνιστούν τα λαχανικά του καλοκαιριού.
Η γλύκα της κρητικής γραβιέρας συνδυάζεται με την «σπιρτάδα» της ρόκας.
Ψήνουμε τα λαχανικά στον φούρνο και ετοιμάζουμε μια υπέροχη σαλάτα ζυμαρικών
Υπέροχα, πασπαλισμένα με παπαρουνόσπορο.
Βασίζεται στον υπέροχο ελληνικό συνδυασμό (καρπούζι - φέτα), στον οποίο προσθέτουμε ένα ακόμα σπουδαίο ντουέτο (πεπόνι + αλλαντικό) και κάππαρη. Το μυστικό είναι να παγώσουμε καλά τα φρούτα.
Πιο πρωτότυπη και γρήγορη δεν γίνεται!
Μπορούμε να την απολαύσουμε στο σπίτι ή να την βάλουμε σε ένα δοχείο και να την πάρουμε μαζί μας για σνακ μετά την βουτιά.
Δροσερή και πανεύκολη- μπορούμε να την πάρουμε και στο γραφείο αν την βάλουμε στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ και την αποθηκεύσουμε σε ειδικό κουτί-θερμός.
Απλό, εύκολο, υπέροχο πιάτο. Συνοδεύουμε με ξινομυζήθρα.
Προσθέτουμε φρέσκα κεράσια και ντρέσινγκ βυσσινάδας και απολαμβάνουμε.
Η ακαταμάχητη γεύση του κερασιού και το ψητό σαχάνι απογειώνουν τη σαλάτα.