Μια σαλάτα που μπορούμε να την απολαύσουμε ζεστή ή κρύα
Ενα γρήγορο και διαφορετικό σνακ με εξαίσια υλικα
Με λίγη φαντασία ο απλός καγιανάς μεταμορφώνεται
Αν προτιμάμε μια μαρμελάδα χωρίς μεγάλα κομμάτια, βγάζουμε το ξυλάκι κανέλας και τους αστεροειδείς γλυκάνισους και τη χτυπάμε με μπλέντερ χειρός (ραβδομπλέντερ, μπίμερ).
Το ξύσμα λεμονιού και ο άνηθος της δίνουν ένα εξαιρετικό άρωμα.
Τα απολαμβάνουμε κατά προτίμηση ζεστά, σκέτα ή με φέτα.
Φτιάχνουμε μια ευωδιαστή σάλτσα με ντομάτες και βασιλικό που συμπληρώνει υπέροχα το σάντουιτς.
Τα σύκα δίνουν τη εξαίσια γλυκειά τους γεύση στην σαλάτα.
Ενα πρωτότυπο αρωματικό γλυκό
Το σύκο και η γλυκειά κρητική γραβιέρα συνδυάζονται εξαίσια με την πικάντικη ρόκα και το προσούτο Ευρυτανίας
Μια εξαίσια μακαρονοσαλάτα με τα υλικά του κρητικού ντάκου.
Το πεπόνι και η μπανάνα πρωταγωνιστούν σε ένα εξαίσιο και δυναμωτικό πρωινό.
Το πρωτότυπο ντρέσινγκ με πελτέ ντομάτας και κρέμα μπαλσάμικο κάνει τη διαφορά
Βασίζεται στον υπέροχο ελληνικό συνδυασμό (καρπούζι- φέτα), στον οποίο προσθέτουμε ένα ακόμα σπουδαίο ντουέτο (πεπόνι + αλλαντικό), κάπαρη και φέτα.
Με λίγο αλάτι και λεμόνι και χωρίς καθόλου μαγείρεμα το εκ Βενετίας ορμώμενο, ιδανικό για πρώτο πιάτο, έδεσμα.
Ενέργεια στο φουλ και υπέροχη γεύση για το πρωινό.
Ενα νόστιμο ελαφρύ πιάτο που μπορείτε να απολαύσετε ζεστό ή - ακόμα καλύτερα, λόγω υψηλών θεμοκρασιών- κρύο.
Ο,τι καλύτερο για τα σάντουιτς μας
Εύκολο, θρεπτικό και καλοκαιρινό.
Το παραδοσιακό τυρί της Σύρου, που μοιάζει με παρμεζάνα, δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα σε σχεδόν κάθε μας παρασκευή.