Στη λογική του carrot cake - αλλά με παντζάρι. Αντικαθιστούμε την μεγαλύτερη ποσότητα της ζάχαρης με ελληνικό πετιμέζι, το οποίο είναι πλούσιο σε σίδηρο και ασβέστιο, βιταμίνες Β, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο και χαλκό.
Μια γρήγορη, γεμάτη βιταμίνες πρόταση για το πρωινό μας.
Ενα ολοκληρωμένο γεύμα, θρεπτικό και ελαφρύ για κάθε μέρα.
Μια πρωτότυπη σαλάτα- γεύμα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα μανιτάρια του δάσους με φρέσκα μανιτάρια πορτσίνι.
Για να τα διατηρήσουμε φρέσκα τα φυλάμε σε σκεύος που κλείνει ερμητικά και τα ψήνουμε πολύ λίγο στο φούρνο για να ξαναγίνουν τραγανά, πριν τα καταναλώσουμε.
Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα
Μια σαλάτα που ιδανικά τρώγεται ζεστή.
Ελαφρύ και νόστιμο πιάτο, με 270 θερμίδες.
Τέλεια πρόταση για σνακ ή για παιδικό πάρτι
Ενα γευστικό πιάτο κατάλληλο και για όσους είναι vegan.
Προσθέτουμε μερικούς κύβους γλυκειάς κρητικής γραβιέρας και απογειώνουμε το πιάτο μας.
Μια σαλάτα που τρώγεται είτε ζεστή είτε κρύα, ιδανική για το lunch box.
Νόστιμο «μεζεδάκι» για τα παιδικά πάρτι.
Υγιεινό σνακ, ιδανικό για το κολατσιό των παιδιών.
Το σύκο και μια ελαφριά σος γιαουρτιού με δυόσμο δίνουν ιδιαίτερη γεύση.
Για να γίνει επίπεδο το παστέλι, μπορούμε, προτού το κόψουμε, να καλύψουμε το μείγμα με λαδόκολλα και να το ισιώσουμε πιέζοντας με τα χέρια απαλά ή με τον πλάστη.
Μπορούμε να την σερβίρουμε με λίγα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο - είναι ένα μυρωδικό που της ταιριάζει ιδανικά.
Φουσκώνει ωραία, είναι νόστιμη, χορταστική και πλούσια σε πρωτεΐνες.Ο,τι πρέπει για το κυριακάτικο brunch.
Όταν η πιπεράτη ρόκα συνδυάζεται με την γλυκειά γεύση του σταφυλιού
Νόστιμες, θρεπτικές και έτοιμες σε λίγα λεπτά