Οσο γευστικό μπορεί να γίνει με το σωστό ψήσιμο και τα απαραίτητα καρυκεύματα το κομμάτι κρέατος με τις λιγότερες θερμίδες, τόσο στεγνό και άνοστο γίνεται αν δεν το μεταχειριστούμε σωστά.
Το ντρέσινγκ μανταρινιού δίνει μοναδικό άρωμα στη σαλάτα μας.
Γίνονται πολύ εύκολα και η γεύση τους θα σας εντυπωσιάσει.
Μια ιδανική συνταγή για να χρησιμοποιήσουμε βασιλόπιτα ή τσουρέκι που έχει περισσέψει!
Μια ιδέα για να χρησιμοποιήσουμε τα μελομακάρονα που μας έμειναν.
Το κλασικό παγκόσμιο γλυκό των ημερών.
Ενα σιρόπι αρωματισμένο με έλαιο μαστίχας βάζει την σφραγίδα του σε αυτή την μοναδική υπερ-φρουτοσαλάτα
Φτιάχνουμε μόνοι μας το αγαπημένο σνακ και το απολαμβάνουμε σκέτο, με άρωμα BBQ, με καραμέλα ή με σοκολάτα.
Γιατί ακόμα κι ένα σάντουιτς θέλει την τέχνη του!
Μια πρόταση για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας γεμάτοι ενέργεια.
Μια πρόταση για το πρωινό, ιδανική και για vegan.
Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε λικέρ με όλα τα εσπεριδοειδή (κίτρο, περγαμόντο, πορτοκάλι, νεράντζι, γκρέιπφρουτ).
Χρησιμοποιούμε το ψητό (ή βραστό) κοτόπουλο που μας έχει περισσέψει από την προηγούμενη. Συνοδεύουμε με μια απλή σαλάτα ρόκας ή άλλη της αρεσκείας μας.
Προμηθευόμαστε από τoυς καταψύκτες του σουπερμάρκετ μια συσκευασία που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρέψουμε λαδερά φασολάκια και προσθέτουμε τη δική μας πινελιά.
Καλό είναι να το καταναλώσουμε αμέσως, όταν είναι ζεστό. Αν πρόκειται να το φυλάξουμε για την επόμενη μέρα, πρέπει, μόλις κρυώσουν εντελώς οι πίτες, να τις κλείσουμε αεροστεγώς σε σακούλα.
Μερικές μικρές προσθήκες ( πχ γάλα καρυδιού, σιρόπι σφενδάμου, χοντροκομμένα καρύδια) κάνουν τη διαφορά.
Το μυστικό γι’ αυτή τo νόστιμo σαλατογεύμα είναι τα πολλά μυρωδικά
Το ιταλικό ψωμί στολίζεται με λιαστές ντομάτες και γίνεται (και) εύγεστο σνακ.
Δροσερή, γρήγορη, αρωματισμένη με δυόσμο.
Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες αλλά και πρωτεΐνες – τέλειος συνδυασμός που προκαλεί την αίσθηση κορεσμού και βοηθάει στην απώλεια βάρους –, αντίθετα με αυτό που νομίζουν πολλοί.