Τι δείχνει μελέτη από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ – Ποια είναι η εικόνα της χώρας στους τομείς της απασχόλησης, της υγείας και των ωρών εργασίας
Το προσωπικό των νοσοκομείων που πλήρωσε με τη ζωή του το καθήκον να βρίσκεται δίπλα στους ασθενείς με κορωνοϊό – Ο δραματικός απολογισμός στη Βόρεια Ελλάδα
Η Βούλα Παπαγεωργίου μιλάει για την τραγική απώλεια της 59χρονης Σοφίας, λίγες μόνο μέρες αφότου είχε γίνει γιαγιά – Τα μηνύματα από το νοσοκομείο και ο φόβος της διασωλήνωσης
Η αφήγησή του κόβεται συχνά από τον βήχα. Κατάλοιπο από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Ο ταξιδιωτικός συντάκτης Πάνος Γεωργιάδης, 55 ετών, ζει στο Κιλκίς, είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το περπάτημα – 10 χλμ. κάθε μέρα – δεν καπνίζει. Το μόνο που είχε, αλλεργικό άσθμα. Σε αυτό «πάτησε» ο SARS-CoV-2. Ο δεξιός του πνεύμονας έπαψε […]
Οι εργαζόμενοι σε δομές βοήθειας και φιλανθρωπικά σωματεία λένε ότι ο ιός έχει αυξήσει τον αριθμό των ανθρώπων που καταφεύγουν εκεί – Οι προσωπικές ιστορίες αυτών που καθημερινά κοιτούν κατάματα τον εφιάλτη της φτώχειας
Ενα κρητικό λάδι μπήκε στα ράφια των βελγικών φαρμακείων
Η 27χρονη Μανισέ, από το Αφγανιστάν, ζει εδώ και επτά ημέρες μαζί με τον άντρα και τα δύο παιδιά τους κάτω από μια μουριά στο κάτω μέρος της πλατείας Βικτωρίας. Ο πεντάχρονος γιος της – τον κρατά αγκαλιά – αρρώστησε από το κρύο. Η μικρή κόρη κοιμάται βαθιά – «δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ, έχει θόρυβο». Ηρθαν […]
Οι δύο δυναμικές Κρητικές, που... γεφύρωσαν το χάσμα γενεών στα θρανία των ΙΕΚ, θα βρεθούν πλέον συμφοιτήτριες και στο Πάντειο
Φοιτητές που μελέτησαν την ελληνική γλώσσα στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Οχάιο μιλούν για τη σημαντικότητα δημιουργίας της Εδρας «Μιλτιάδη Μαρινάκη», τις εμπειρίες τους και την αξία του Ελληνικού Πολιτισμού
Μια συζήτηση περί γεύσεων με την μαγείρισσα Αργυρώ Κουτσού, που για 20 περίπου χρόνια διοργάνωνε μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα και ξαφνικά, «μηδένισε» το επαγγελματικό κοντέρ και άρχισε ξανά μέσα στις κουζίνες.
Μια ενδιαφέρουσα βραδιά για τον πολιτισμό και την οικονομία της τροφής μας στο πλαίσιο των Wise Food Stories.
Εκδήλωση για τον ελληνικό μαύρο χοίρο στις 26 Ιουνίου στο Γκάζι
«AB You’ll Love» από την ΑΒ Βασιλόπουλος και τον chef Άκη Πετρετζίκη
Γευστικό ραντεβού στις 10,11 και 12 Μαίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυάς
Αφιερωμάτων στις Κυκλάδες συνέχεια, στο Public Café Restaurant
Πριν από λίγες μέρες οι αδερφοί Λιάκοι του Base Grill πήραν «Βραβείο Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».
Οσα μάθαμε ένα πρωινό στο Varoulko Seaside από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου.
Στο Πέτρινο, μια οικογενειακή ταβέρνα στην Ευβοια, δοκιμάσαμε νόστιμα θαλασσινά και μεζέδες.
Το Μουσείο οίνου Κουτσογιαννόπουλου στην Σαντορίνη καταγράφεται στην πρόταση του αμερικανικού περιοδικού «WINE ENTHUSIAST» με τα 5 μουσεία οίνου στον κόσμο.
Τα οφέλη από την κατανάλωση του ιδιαίτερου καρπού και οι δραστηριότητες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας παρουσιάστηκαν στην Αθήνα