Στη συνταγή αυτή προτείνουμε ένα μαγείρεμα ασυνήθιστο, όμως πολύ γρήγορο και που αναδεικνύει την πρώτη ύλη. Αντί να μαγειρέψουμε το καλαμάρι μέσα στη σάλτσα, το ρίχνουμε στο τέλος. Η θερμοκρασία όταν ανέβει περίπου στους 62°C δίνει κρέας τρυφερό, χωρίς την αλλοίωση του μαγειρέματος μέσα στη σάλτσα.
Αντί για αβγά χρησιμοποιούμε αβγοτάραχο.
Τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά της μαρινάδας κάνουν τη διαφορά
Πεντανόστιμη και δροσερή.
Ενα αναπάντεχα νόστιμο, εύκολο και ελαφρύ φαγητό από τις Φιλιππίνες.
Ενα γρήγορο πιάτο που μπορούμε να συμπληρώσουμε με λίγο προσούτο - δένει υπέροχα με την σάλτσα ροδάκινου.
Προετοιμασία 10′, Ψήσιμο 12′, Υλικά (για 3 μερίδες) 400 γρ. μπριζόλα από κόντρα μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο, σε θερμοκρασία δωματίου 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 100 γρ. έτοιμη σαλάτα της αρεσκείας μας 160 γρ. ντοματίνια (κατά προτίμηση μαύρα Κρήτης), κομμένα στα 4 ή στα 6 1 κουτ. γλυκού σουσάμι καβουρδισμένο Για το ντρέσινγκ αβοκάντο 1 ώριμο αβοκάντο, […]
Εχει μείνει στο ψυγείο λίγο φρέσκο σπανάκι που αγοράσατε από την λαϊκή. Προσθέτετε ρύζι, τρίμματα φέτας και ετοιμάζεται ένα νόστιμο καθημερινό πιάτο.
Ρολάκι προσούτο Ευρυτανίας, ρόκα και μέλι Αντί για μέλι μπορούμε να βάλουμε οποιαδήποτε μαρμελάδα ή τσάτνεϊ που να κάνει αντίθεση με τη νόστιμη πικράδα της ρόκας Προετοιμασία 10΄, Κόστος 4 € Υλικά (για 9 ρολάκια) 9 φέτες προσούτο Ευρυτανίας 30 γρ. ρόκα 20 γρ. μέλι ή μαρμελάδα ή τσάτνεϊ της αρεσκείας μας Διαδικασία Απλώνουμε τις […]