Μια τυρόπιτα να την πιείς στο ποτήρι!
Πρωτότυπη και αρωματική τυρόπιτα με 3 είδη τυριών.
Τα λαχανικά (καρότα, φινόκιο, κουνουπίδι και πιπεριές) μαζί με τα οποία ψήνουμε το ψάρι δίνουν μοναδική γεύση.
Η διατροφική αξία του ασπραδιού είναι ανεκτίμητη - αποτελεί μια σχεδόν ολοκληρωμένη τροφή με λίγες θερμίδες, ενώ με λίγα υλικά μετατρέπεται σε χορταστικό γεύμα.
Γευστικότατο -οι μαύρες σταφίδες κάνουν τη διαφορά- και έτοιμο σε 30'.
Με κουνουπίδι, ψητά μήλα, σταφίδες και ροκφόρ
Οταν το αρμπόριο, κατ’ εξοχήν ρύζι για ριζότο, γίνεται αρωματισμένο ρυζόγαλο.
Η γραβιέρα δίνει χαρακτήρα στην πρωτότυπη τάρτα, που αρωματίζουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Συνοδεύουμε με φινόκιο, γλυκοπατάτες και κλημεντίνες
Ο ψιλοκομμένος μάραθος και το τζίντζερ δίνουν την ένταση που χρειάζεται το εξαίσιο αυτό πιάτο
Ο συνδυασμός του δυόσμου με το λάχανο και την κολοκύθα εντυπωσιάζει γευστικά.
Ο αστεροειδής γλυκάνισος δίνει ιδιαίτερο άρωμα σε μια σούπα φθινοπωρινή και βελούδινη.
Σερβίρεται με τριμμένο κατσικίσιο τυρί τύπου chèvre που το έχουμε παγώσει στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Μια διαφορετική πίτα χωρίς φύλλο
Μια νόστιμη παραλλαγή του αγαπημένου εδέσματος.
Με τα αρώματα του φινόκιο, του μάραθου και του ούζου
Το φρούτο δίνει μια ξεχωριστή γεύση στις κρύες φακές και ο φρέσκος δυόσμος μοναδικό άρωμα.
Το μυστικό είναι να αφήσουμε στο ψυγείο για 4 ώρες το μείγμα πριν πλάσουμε τα μπιφτέκια για να βγάλει όλα τα αρώματα.
Ό,τι πρέπει για τις μέρες με καύσωνα.
Η "ταπεινή" φάβα μεταμορφώνεται, με τη μαρμελάδα ντομάτας, σε ένα πιάτο γκουρμέ.