Γνωρίζουμε ήδη πόσο ταιριάζει ο αρακάς με το μάραθο. Μαθαίνουμε τώρα πόσο τα απογειώνει το καλαμάρι!
Ο γαλλικός τρόπος κοπής έχει ως χαρακτηριστικό τα καθαρισμένα κόκαλα των πλευρών.
Η μόνη δυσκολία αυτού του εξαίσιου καθημερινού φαγητού είναι το καθάρισμα της αγκινάρας.
Η κρέμα σελινόριζας απογειώνει αυτούς τους πρωτότυπους νηστίσιμους λαχανοντολμάδες.
Ιδανική μέρα για μια σούπα. Και τι σούπα! Το τζίντζερ ισορροπεί με τη κολοκύθα ενώ το μπέικον της δίνει μια καπνιστή νότα.
Ο φρέσκος βασιλικός δίνει μοναδικό άρωμα στην τάρτα μας.
Φτιαγμένο με την κλασική μέθοδο του ριζότου και με τα αρώματα του δεντρολίβανου και του κρασιού μαδέρα.
Ενα εξαιρετικό γλυκόξινο πιάτο – με τη φρέσκια νότα που δίνουν οι ελιές.
Θέλει τον χρόνο της αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!
Το μαύρο γουρουνάκι της Μεσογείου σε μια εξαίσια συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Το αρωματισμένο με μάραθο τυρί απογειώνει το πιάτο.
Αν έχετε υπομονή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα κάστανα για την εξαιρετική αυτή σούπα. Διαφορετικά, αγοράζετε προβρασμένα, έτοιμα.
Αν δεν βρούμε κίτρινα ντοματίνια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα “κλασικά”.
Η μαστίχα και το λάιμ δίνουν στο φαγητό μοναδικό άρωμα.
Νόστιμο, απλό, χωρίς αλλαντικά ή τυρί, με σάλτσα από γιαούρτι και coleslaw αντί για μαγιονέζα και home made πίκλα.
Μια πρωτότυπη παραλλαγή του κλασικού αγαπημένου καλοκαιρινού εδέσματος που σερβίρεται ως σαλάτα ή ελαφρύ γεύμα.
Η γλυκόξινη σάλτσα κάνει τη διαφορά στην κρύα αυτή σαλάτα. Η σάλτσα ταιριάζει υπέροχα και σε μακαρόνια, σαλάτες βραστές ή ωμές.
Χρησιμοποιούμε φράουλες και μπόλικο δυόσμο για να αρτύσουμε τη σαλάτα μας.
Περιχύνουμε το φαγητό μας με μια σάλτσα από φράουλες και σταφίδες.
Γλυκιά, γευστική, με το μοναδικό άρωμα του καπνιστού κρεατικού.