Υπάρχουν πολλές συνταγές για μαγειρίτσα με μανιτάρια. Αυτή, όμως, είναι μοναδική!
Η σόδα βοηθάει τον μοσχαρίσιο κιμά να μένει αφράτος και το μπιφτέκι να έχει μοναδική μεστή γεύση.
Πρωτότυπο, γευστικό, νηστίσιμο… τέλειο!
Το ετοιμάζουμε με δαμάσκηνα, καρότα, κρεμμυδάκια και πράσινες ελιές Χαλκιδικής.
Ταιριάζει τόσο με ψάρι όσο και με κρέας.
Απολαμβάνουμε τα αγαπημένα όσπρια μαζί με καυκαλήθρες και μάραθο.
Τσικνίζουμε στο σπίτι με εξαιρετικά μπιφτέκια.
Συμπληρώνουμε με λιαστή ντομάτα και αρωματίζουμε με δυόσμο.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, πασπαλίζουμε με χοντροσπασμένα φουντούκια.
Φυσικά και συνοδεύει ιδανικά το ψάρι!
Το τζίντζερ ισορροπεί με τη γλυκοπατάτα ενώ το μπέικον δίνει μια καπνιστή νότα στην εξαίσια αυτή σούπα.
Μια φθινοπωρινή σούπα με γλυκιά κολοκύθα και κάστανα αρωματισμένη με αστεροειδή γλυκάνισο.
Ιδανικά την σερβίρουμε με μαριναρισμένες φράουλες στην εποχή τους.
Γεμιζουμε το ρολό αρνιού με αποξηραμένα βερίκοκα, μάραθο και πράσινες ελιές και απολαμβάνουμε ένα σπουδαίο γιορτινό ή κυριακάτικο πιάτο.
Μια εύκολη πίτα χωρίς φύλλο.
Εξαίσιο έδεσμα για το κυριακάτικο τραπέζι.
Φτιαγμένο με πράσινο κάρυ, μανιτάρια και αρακά.
Η γλυκόξινη γεύση της φράουλας την κάνει ιδανική για σαλάτες και βινεγκρετ.
Φτιαγμένο με ανθότυρο και φράουλες μαριναρισμένες με βασιλικό και βαλσαμικό.
Δροσερή, πεντανόστιμη και έτοιμη στο πι και φι.