Το μπιφτέκι συμπληρώνεται με φέτες μελιτζάνας και μια δροσερή σος γιαουρτιού
Το μαρινάρισμα του κρέατος με μπίρα και μυρωδικά κάνει την διαφορά.
Αντικαθιστούμε το ρύζι με ψωμί και προσθέτουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μυρωδικά.
Προετοιμασία 40′ Αναμονή 12 ώρες Ψήσιμο περίπου 3 ώρες Κόστος 30 € Υλικά (για 6 μερίδες) 3 κιλά χοιρινό από τα πλευρά, με το δέρμα του 1 κουτ. σούπας μαραθόσπορος 1 κουτ. σούπας σιναπόσπορος Τα φύλλα από 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 1 κουτ. γλυκού σκόρδο αποξηραμένο (σκόνη) 1 κουτ. γλυκού πιπέρι λευκό 1 κουτ. σούπας […]