ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) 1 φύλλο κουρού 6 κ.σ. τυρί κρέμα 2 αχλάδια, σε 12 φέτες πάχους 1 εκ. 200 γρ. blue cheese, σε 12 κομμάτια 150 γρ. απάκι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο 1 κρόκο αβγού μαυροκούκι και σουσάμι, για το πασπάλισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε το φύλλο κουρού σε 6 λωρίδες, κατά μήκος της μεγαλύτερης […]
Για πιο καπνιστή γεύση αντικαταστήστε το ζαμπόν με μπέικον
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 6 αποξηραμένα δαμάσκηνα, ψιλοκομμένα, και μερικά ολόκληρα για το τέλος 2 κ.σ.μπράντι ή ρούμι 200 γρ.κουβερτούρα 3ασπράδια από βιολογικά αβγά 2 κ.σ.ζάχαρη 1 φλ.κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή 12 μικρές μαρέγκες, σπασμένες σε κομμάτια 12 μαρόν γλασέ, ψιλοκομμένα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα δαμάσκηνα στο μπράντι να μουλιάσουν ώσπου να λιώσουμε τη […]