Ιδανικό ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα με πατάτες, κολοκύθια και γραβιέρα.
Πικάντικοι, εξαίσιοι, καλοκαιρινοί- τα τυριά δίνουν στο κολοκύθι μοναδική γεύση.
Πιο απλό και γρήγορο αλλά και πιο νόστιμο δεν γίνεται!
Μπορεί αυτό το πιάτο να χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί, η γεύση του όμως μας αποζημιώνει!
Ευωδιαστό και πεντανόστιμο κλασικό φαγητό, ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι.
Γιατί η σαλάτα θέλει φαντασία και μοναδικα υλικά: ψητά σπαράγγια, κολοκύθα, πορτοκάλι και τουλουμίσιο τυρί
Το λαχανικό που σηματοδοτεί τον ερχομό της Ανοιξης πρωταγωνιστεί σε αυτή τη νόστιμη και πρωτότυπη ομελέτα.
Ιδανικό συνοδευτικό, μια από τις τρεις (ή και οι τρεις) σάλτσες που προτείνει ο σεφ.
Απλά υλικά μαγειρεμένα με 2 τρόπους για το κυριακάτικο τραπέζι.
Το μαρινάρισμα με χυμό εσπεριδοειδών δίνει μοναδική γεύση στο κρέας.
Το πρωτότυπο «καλαμάκι» (κατά τον σεφ, τέτοια χρησιμοποιούσαν προτού ανακαλυφθούν τα βιομηχανικά) αρωματίζει εξαιρετικά το κρέας
Εσπεριδοειδή, ζάχαρη και ρούμι δημιουργούν μια εξαίσια σάλτσα που συμπληρώνει το πιάτο.
Μη σας παραξενέψει η χρήση δύο πυρέξ ή ταψιών. Το ένα το χρησιμοποιούμε σαν βάρος, για να ενωθούν τα στρώματα της πατάτας και του κρεμμυδιού.
Συστατικό υλικό των παραδοσιακών μας συνταγών, το "σπασμένο" σιτάρι διεκδικεί το ρόλο του στο γιορτινό τραπέζι.
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα με λίγα υλικά
Οταν οι ντομάτες είναι υπερώριμες και φθηνές, είναι η ιδανική εποχή να κάνουμε σάλτσα σε βάζα και να απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο την ιδιαίτερη και γλυκόξινη γεύση της ντομάτας στις μαγειρικές μας.
Ιδανική για τη συνταγή αυτή είναι η κολοκύθα χοκάιντο. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο άλλο είδος.
Καλοκαιρινά κεφτεδάκια
Μια τάρτα που ξεφεύγει από την "πεπατημένη".
Τα μαριναρισμένα ντοματίνια κάνουν τη διαφορά σε αυτή την πικάντικη μακαρονάδα.