Ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ ΠαΣοΚ και Νέας Δημοκρατίας μαίνεται εδώ και μέρες. Οι χαρακτηρισμοί που εξαπολύει η μία πλευρά προς την άλλη, είτε στο δημόσιο λόγο, είτε μέσα από ανακοινώσεις και non papers, ρίχνουν πολλές φορές λάδι στη φωτιά και φουντώνουν την πολιτική κόντρα, που έχει ανάψει για τα καλά και δεν λέει να σβήσει.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση, προκάλεσε γέλιο και αποτέλεσε ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης για κάθε… «εκπρόσωπο κόμματος» είναι η ευρηματική ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου.

Η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού του ΠαΣοΚ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε, με τα ζηλευτά αποθέματα χιούμορ που διαθέτει τι θα έκανε αν ήταν ένας από τους καλύτερους σκιτσογράφους της εποχής μας, όπως για παράδειγμα ο Ανδρέας Πετρουλάκης. Καρφώνοντας με όπλο την πένα της την κυβέρνηση, αλλά και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα έγραψε «αν είχα το ταλέντο του Ανδρέα Πετρουλάκη θα σκιτσάριζα τον Νίκο Ανδρουλάκη να βήχει και τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. να δηλώνει με οργή: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Εβηξε!! Η Αθήνα κινδυνεύει από τον τοξικό του βήχα. Η κυβέρνηση θα μοιράσει μάσκες».