Ταυτοποιήθηκε και η γυναίκα που συμμετείχε στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην  Αεροδιαστημική Βιομηχανία ΤUSAS, στα περίχωρα της Άγκυρας, με τραγικό απολογισμό πέντε νεκρούς και 22 τραυματίες

Σύμφωνα με τον Αλί Γερλίκαγια ήταν και εκείνη μέλος του PKK με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας να επισημαίνει ότι η χώρα του είναι αποφασισμένη να «εξαλείψει από τα εδάφη της την προδοτική τρομοκρατική οργάνωση».

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Αποκαλύφθηκε επίσης η ταυτότητα της γυναίκας τρομοκράτη που εξουδετερώθηκε στην προδοτική τρομοκρατική επίθεση στο TAI. Διαπιστώθηκε πως ήταν η Mine Sevjin Alçiçek, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK.

Κατέστη σαφές ότι και οι δύο τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο TAI ήταν μέλη του PKK. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαλείψουμε από τα εδάφη μας την προδοτική τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί την ενότητα, την αλληλεγγύη και την ειρήνη της χώρας μας. Για άλλη μια φορά εύχομαι το έλεος του Θεού στους μάρτυρες μας και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας».