Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις θα βρίσκεται η Beyonce το βράδυ της Παρασκευής. Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Χιούστον και ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι ανάμεσα στους προσκεκλημένους, θα είναι η μητέρα της Beyonce, Τίνα Νόουλς, και ο Γουίλι Νέλσον.

Η Beyonce, η οποία δεν έχει ακόμη υποστηρίξει επίσημα τον Harris, είχε προηγουμένως εγκρίνει τη χρήση από την εκστρατεία της Χάρις του τραγουδιού της «Freedom». Πρόκειται για ένα τραγούδιο που κυκλοφόρησε το 2016 με τη συμμετοχή του Kendrick Lamar το οποίο είχε στίχους για τον ρατσισμό, την αστυνομική βία και τη δουλεία.

Η Beyonce είχε γίνει αντικείμενο ευρείας εικασίας ότι θα εμφανιζόταν ως καλεσμένη έκπληξη στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Αύγουστο, μετά από ένα δημοσίευμα του TMZ που υποστήριζε ψευδώς ότι θα παρευρισκόταν, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Η τραγουδίστρια, που κατάγεται από το Χιούστον, υποστήριξε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την τότε υποψήφια σύντροφό του Καμάλα Χάρις το 2020 και προέτρεψε τους Τεξανούς να ψηφίσουν σε μια ανάρτηση στο Instagram, ενώ στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε μια συγκέντρωση υπέρ της Χίλαρι Κλίντον το 2016.