Στις συζητήσεις των περισσότερων ανθρώπων, το θέμα της ενέργειας βρίσκεται σταθερά ψηλά στην ατζέντα των καθημερινών προβληματισμών. «Ποιο πρόγραμμα να διαλέξω;» «Ποια εταιρεία είναι η πιο οικονομική;» «Ποιος συνδυασμός ρεύματος και φυσικού αερίου με συμφέρει;».

Για όλα αυτά, τις απαντήσεις τις έχει η Protergia! Αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας protergia.gr, ένα από τα 85 φυσικά καταστήματα της ή να καλέσετε στο 18311, όπου οι άρτια καταρτισμένοι εκπρόσωποί της θα σας εξυπηρετήσουν λύνοντάς σας κάθε απορία.

Η Protergia, η ενέργεια της METLEN Energy & Metals, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σε περισσότερους από 500.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις, σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις. Οι ενεργειακές λύσεις της εταιρείας έχουν ως στόχο την οικονομία, την ασφάλεια, τη σιγουριά και την άνεση του καταναλωτή.

Υπάρχουν προσφορές που αξίζουν την προσοχή μας, όπως το Protergia Value power+gas, ο απόλυτος συνδυασμός ρεύματος και φυσικού αερίου. Συνδυάζοντας το σταθερό οικιακό πρόγραμμα ρεύματος Value Safe More και το σταθερό αυτόνομο οικιακό πρόγραμμα φυσικού αερίου Value Gas Safe επωφελείστε στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικου αερίου με ακόμα χαμηλότερες τιμές για 1 χρόνο.

Τι σημαίνει αυτό;

Σταθερά για έναν χρόνο, το κόστος για το ρεύμα θα είναι 0,115  €/kWh και για το φυσικό αέριο 0,0399 €/kWh, όσο για τα πάγια, είναι 9,9€/μήνα το Value Safe More και αντίστοιχα 9,9€/μήνα για το Value Gas Safe. Ενώ, θα πάρετε δώρο τα πάγια του φυσικού αερίου των καλοκαιρινών μηνών -Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος. Και όλα αυτά χωρίς εγγύηση, με την ενεργοποίηση μόνο μίας πάγιας εντολής.

Μήπως είστε ο επόμενος;

Ξεγνοιάστε σήμερα με τις σύγχρονες λύσεις που προσφέρει ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, όπως η Protergia. Η καινοτομία στις υπηρεσίες της, όπως και ο πράσινος προσανατολισμός στο σχεδιασμό τους την κάνει μία μοναδική επιλογή για την ενέργεια του σπιτιού και της επιχείρησής σας.

Όσο για την κατανάλωση, μπορείτε να την ελέγχετε από το κινητό σας, μέσω της εύχρηστης εφαρμογής ProtergiaApp, που αποτελεί έναν εξελιγμένο και εύκολο τρόπο για να μην χάνετε ποτέ τον έλεγχο.

Κάντε σήμερα κιόλας την αίτησή σας στο protergia.gr, σε ένα από τα 85 καταστήματα του δικτύου ή καλώντας στο 18311.