Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 5-2: Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 5-2 τη Ντόρτμουντ, αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0. Μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος από τους Ισπανούς με τους Γερμανούς να μην αντέχουν την πίεση των «μερένγκες».

Η Ρεάλ νίκησε την Μπορούσια με 5-2 (πιο δύσκολα πάντως απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ) κάνοντας μεγάλη ανατροπή και η νίκη επί των Γερμανών πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Μαδριλένους.

Και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί η ισπανική ομάδα τα βρήκε σκούρα στο πρώτο 45λεπτο αλλά κατάφερε με μια επική αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος να φέρει το ματς… τούμπα.

Η Μπορούσια κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Ισπανούς και με κόντρα επιθέσεις βρήκε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (30′ και 34′) αλλά η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Βινίσιους διέλυσε τους Γερμανούς στο δεύτερο ημίχρονο

Το Μπερναμπέου… έγειρε και ο βασικός λόγος ήταν ο Βινίσιους, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε τα πάντα. Η Ρεάλ ισοφάρισε μέσα σε δύο λεπτά με γκολ των Ρούντιγκερ και Βινίσιους (60′ και 62′) και η συνέχεια ήταν υπόθεση των γηπεδούχων.

Η… κατηφόρα ήταν ασταμάτητη στο Μπερναμπέου και με τρία ακόμα γκολ (δύο από τον Βινίσιους) οι «μερένγκες» κατάφεραν να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη.

ΣΚΟΡΕΡ: Ρούντιγκερ 60’, Βινίσιους 62’, 86′, 93, Βάθκεθ 83′ –  Μάλεν 30’ , Γκίτενς 34’

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Λούκας Βάθκεθ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Μόντριτς (72’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ (90’ Γκιουλέρ), Ροντρίγκο, Βινίσιους, Εμπαπέ (90’ Θεμπάγιος).

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Ρίερσον (76’ Εμρέ Τσαν), Σίλε, Σλότερμπεκ, Ραμί, Ν’ Μμέτσα (76’ Μπάιερ), Σάμπιτζερ, Μάλεν (64’ Γκρος), Μπραντ, Γκίτενς (55’ Άντο), Γκιρασί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.