Σύμφωνα με το BBC, ελικόπτερο προσέκρουσε σε πύργο ραδιοφωνικής μετάδοσης στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών την Κυριακή, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τις τοπικές αρχές, να σκοτωθούν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένα παιδί. Οι ταυτότητες των θυμάτων δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Οι αρχές του Χιούστον πιστεύουν ότι το αεροσκάφος ήταν ένα ιδιωτικό ελικόπτερο R44, το οποίο απογειώθηκε από το Ellington Field, περίπου 24 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της συντριβής. Στο σημείο έσπευσε μεγάλος αριθμός προσωπικού έκτακτης ανάγκης.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) είχε εκδώσει νωρίτερα ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία τα φώτα του πύργου δεν λειτουργούσαν, σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα KHOU-TV, θυγατρική του αμερικανικού συνεργάτη του BBC, CBS News.

Σε συνέντευξη Τύπου στον τόπο του δυστυχήματος, ο αρχηγός της αστυνομίας J. Noe Diaz δήλωσε ότι δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί κανείς στο έδαφος. Το δυστύχημα προκάλεσε εκτεταμένη πυρκαγιά σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τόμας Μουνόζ.

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη αργά το βράδυ, είπε: «Ευτυχώς δεν υπήρχαν κάτοικοι, αλλά ήταν κοντά σε κατοίκους».
Ο δήμαρχος του Χιούστον Τζον Γουίτμαϊρ πρόσθεσε ότι ήταν «ευτύχημα» που η σύγκρουση δεν προκάλεσε μεγαλύτερη έκρηξη. Ορισμένα σπίτια κοντά στο σημείο της συντριβής είχαν διακοπή ρεύματος, είπε.