Σε μια συνοικία στον Ταύρο που άλλοτε στέγαζε βιοτεχνίες βρίσκεται το σύμπλεγμα γραφείων που θα φιλοξενήσουν το νέο «αρχηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη.

Το σύμπλεγμα γραφείων έχει δομηθεί σε μια έκταση 1.400 τετραγωνικών μέτρων, ανάμεσα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου και των εγκαταστάσεων της ΑΑΔΕ, ενώ ένα εκ των βασικών κτιρίων είναι μια βιομηχανική αποθήκη που χτίστηκε το 1800.

«Ήταν ένα απαιτητικό πρότζεκ καθώς τα κτίρια έχρηζαν σημαντικών ανακατασκευών ώστε να γίνουν λειτουργικά» αναφέρει το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε το εγχείρημα.


Ο λόγος της ενοικίασης

Για τον προεκλογικό του αγώνα» που αφορά «την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ» μίσθωσε ο Στέφανος Κασσελάκης τα γραφεία επί της Πειραιώς στον Ταύρο, όπως επιβεβαίωσε το περιβάλλον του.

Πρόκειται για χώρους στους οποίους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».

Διευκρινίστηκε ακόμη προς διάψευση της εκδοχής σύστασης νέου πολιτικού φορέα ότι «το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών».