«Για τον προεκλογικό του αγώνα» που αφορά «την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ» μίσθωσε ο Στέφανος Κασσελάκης τα γραφεία επί της Πειραιώς στον Ταύρο, όπως επιβεβαίωσε το περιβάλλον του.

Πρόκειται για χώρους στους οποίους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».

Διευκρινίστηκε ακόμη προς διάψευση της εκδοχής σύστασης νέου πολιτικού φορέα ότι «το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών».

«Κάποιοι βιάστηκαν να τον διώξουν από το γραφείο του»

Επίσης, έλεγαν με δηκτικό τρόπο οι ίδιοι άνθρωποι πως, η ενοικίαση αποφασίστηκε «καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα».

Από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν τέλος ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Και πως «ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό» προκειμένου να επαληθευτεί ο σκοπός της μίσθωσης των εν λόγω γραφείων.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ»

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα ενοικίασε γραφεία 1.500 τ.μ. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν χθες να επισημάνουν ότι «η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιεύματων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1.500m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη».

Στη σχετική διαρροή τους υποστηρίζουν πως «επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας». «Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει «άλλωστε»…», προσθέτουν καταληκτικά.

«Μην πιστεύετε την λάσπη τους» – Τι απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης

Ακολούθησε ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο Χ, ο οποίος απαντά στις διαρροές της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας «Μην πιστεύετε τη λάσπη τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

Επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα καθόλου αθώα, δηλώνω ξεκάθαρα:
-Να «εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%» δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία.
Με δύο διασπάσεις και «λευκή απεργία», ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15% στις ευρωεκλογές.

-Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου. Όλη μου η προσπάθεια είναι να είμαι υποψήφιος (όπως κάθε πολίτης που έχει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι) για να επιστρέψει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Αφού πιστεύουν ότι θα χάσω, ας μου επιτρέψουν να χάσω.

-Τα περί 15 εκατομμυρίων που χρειάζονται για νέο κόμμα και δήθεν «θα τα βρω» είναι αστειότητες, όταν μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει κηρύξει πόλεμο με τη ΝΔ και το πολιτικό σύστημα για το μαύρο χρήμα στην πολιτική.

Βλέπουν ότι η κοινωνία τούς καταδικάζει. Μην πιστεύετε τη λάσπη τους.