Παντρεύτηκαν Δούκας και Πολυτάνου – Ποιοι βρέθηκαν στο γάμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Το απόγευμα του Σαββάτου ενώθηκαν με δεσμά του γάμου ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου - Στο γάμο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος και η Νάντια Γιαννακοπούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος, ήταν εκείνοι που τέλεσαν το μυστήριο, ενώ κουμπάροι ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του κ. Δούκα.

Μεταξύ άλλων στο γάμο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Νίκος Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Μάντζος, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Τσούνης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Η άφιξη του Χάρη Δούκα στην εκκλησία


Η άφιξη της νύφης

Η έξοδος των νεόνυμφων

Φωτογραφίες από το γάμο του Χάρη Δούκα με την Γεωργία Πολυτάνου

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.