WSJ Tech Event: Μάθε πώς θα παρακολουθήσεις το τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς

Στις 21 - 23 Οκτωβρίου έρχεται το τεχνολογικό συνέδριο-θεσμός της Wall Street Journal. Συνδρομητές του Βήματος έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν χωρίς χρέωση.

Τα μεγαλύτερα ονόματα, οι ειδήσεις και οι τάσεις της τεχνολογίας είναι συγκεντρωμένα στο φετινό WSJ Tech Live, το κορυφαίο τεχνολογικό event που διοργανώνει η The Wall Street Journal στις 21-23 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια.

Το πιο exclusive event της τεχνολογίας, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους του tech και των τεχνολογικών επιχειρήσεων, προσφέρει τη δυνατότητα virtual παρακολούθησης από κάθε σημείο του πλανήτη (κόστος: $999).

Ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν το WSJ Tech Event χωρίς χρέωση

  • Όλοι οι συνδρομητές της Wall Street Journal.
  • Οι συνδρομητές του Βήματος που έχουν αποκτήσει τα 6μηνα και 12μηνα πακέτα συνδρομών (ΤΟ ΒΗΜΑ & WSJ) μέσα από το more.com έως και  τις 17 Οκτωβρίου 2024.

Ως Publishing Partner της The Wall Street Journal, ΤΟ ΒΗΜΑ προσφέρει στους αναγνώστες του μέσω του more.com πακέτα 6μηνων και 12μηνων συνδρομών που περιλαμβάνουν την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», καθώς επίσης και την ψηφιακή έκδοση της The Wall Street Journal. Για να επωφελείσαι από τα προνόμια των συνδρομητών του Βήματος, κάνε τώρα τη συνδρομή σου.

Αν ανήκεις ήδη στη συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών του Βήματος ή διαθέτεις ενεργή συνδρομή Wall Street Journal, κάνε την εγγραφή σου στο WSJ Tech Live.

Τι θα παρακολουθήσεις στο φετινό WSJ Tech Live

Πρωτοποριακές ιδέες από οραματιστές της τεχνολογίας. Τρεις ημέρες. Ένα γεγονός. Ζωντανά από την καρδιά της ακτής της Νότιας Καλιφόρνιας, το Montage Laguna Beach.

Ακούστε τον CEO της AWS, Matt Garman, τον συνθέτη Hans Zimmer, την ιδρύτρια και CEO της Reservoir, Golnar Khosrowshahi, τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos και τον Co-Founder και CEO του Reddit, Steve Huffman, να συζητούν από τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στη μουσική βιομηχανία μέχρι τον αντίκτυπο της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων.

Το WSJ Tech Live θα συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς δημοσιογράφους τεχνολογίας αυτή τη στιγμή, αντικατοπτρίζοντας το εύρος της τεχνολογικής κάλυψης της WSJ.

Η φετινή εκδήλωση θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εξής: τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη και τον αντίκτυπό της σχεδόν σε κάθε κλάδο, τις διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή, τις προοπτικές για τις επενδύσεις νεοφυών επιχειρήσεων, τον τρόπο προώθησης της επόμενης γενιάς τεχνολογικών ταλέντων, το παγκόσμιο ανταγωνιστικό τοπίο και τον τρόπο με τον οποίο οι αμερικανικές εκλογές θα επηρεάσουν τον κλάδο της τεχνολογίας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η ψυχαγωγία αναδιαμορφώνεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Η Joanna Stern, Senior Personal Technology Columnist της The Wall Street Journal, θα διερευνήσει επίσης τις τελευταίες εξελίξεις στην καταναλωτική τεχνολογία, στο πλαίσιο της βραδιάς Tech Things.

Οι μεγαλύτεροι «παίκτες» της βιομηχανίας της τεχνολογίας θα συμμετέχουν στο WSJ Tech Live, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το παρακολουθήσουν να γίνουν κοινωνοί διορατικών συζητήσεων ανάμεσα σε ανθρώπους που λαμβάνουν σήμερα τις αποφάσεις του αύριο.

Το φετινό πρόγραμμα του WSJ Tech Live είναι γεμάτο με θέματα για τα οποία όλοι μιλάμε και θα μας απασχολήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Μάθε πρώτος όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον χώρο της τεχνολογίας.

Κάνε την εγγραφή σου στο WSJ Tech Live.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.