Τραγωδία στη Λαμία: Φορτηγό πέρασε κάθετα τον δρόμο και σκότωσε 47χρονο οδηγό μηχανής

Ο 47χρονος εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε ακαριαία - Τραγική ειρωνεία, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο που εργαζόταν.

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 47χρονος γιατρός στη Λαμία, πατέρας 4 παιδιών, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Ο 47χρονος κινούνταν με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του στο ρεύμα προς τη Λαμία, όταν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, ένα αγροτικό αυτοκίνητο βγήκε από χωματόδρομο και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα για να κινηθεί προς τον Δομοκό.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε στον αέρα, έπεσε στην άσφαλτο και σκοτώθηκε ακαριαία αναφέρει το tvstar.gr.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο που εργαζόταν

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός το αγροτικού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του.

Ο γιατρός, που καταγόταν από το Βόλο, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο που εργαζόταν με τους συναδέλφους του να μην μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του νοσοκομείου και το προσωπικό εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στη σύζυγο και στα παιδιά του 47χρονου.

Δείτε το βίντεο

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.