Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 47χρονος γιατρός στη Λαμία, πατέρας 4 παιδιών, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Ο 47χρονος κινούνταν με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του στο ρεύμα προς τη Λαμία, όταν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, ένα αγροτικό αυτοκίνητο βγήκε από χωματόδρομο και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα για να κινηθεί προς τον Δομοκό.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε στον αέρα, έπεσε στην άσφαλτο και σκοτώθηκε ακαριαία αναφέρει το tvstar.gr.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο που εργαζόταν

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός το αγροτικού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του.

Ο γιατρός, που καταγόταν από το Βόλο, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο που εργαζόταν με τους συναδέλφους του να μην μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του νοσοκομείου και το προσωπικό εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στη σύζυγο και στα παιδιά του 47χρονου.

Δείτε το βίντεο