Σέρρες: Ξύλο και προπηλακισμοί μεταξύ αντιδημάρχων

Οι αντιδήμαρχοι πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων - Δεκτές οι παραιτήσεις τους από τη δήμαρχο Σερρών

Εικόνες ντροπής σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις Σέρρες με δύο αντιδημάρχους να πιάνονται στα χέρια και να εκτοξεύουν χυδαίους χαρακτηρισμούς. Και όλα αυτά για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων.

Την ένταση δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν ούτε οι συνάδελφοί τους δημοτικοί σύμβουλοι που προσπάθησαν να συγκρατήσουν τους δύο αντιδημάρχους.

Ο Γιώργος Καδής και ο Δημήτρης Μιχτσόγλους αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες για τη διαχείριση των μηχανημάτων γκρέιντερ και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές, μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Αποδεκτές οι παραιτήσεις

«Δεν είχα λόγο να πιαστώ στα χέρια με κανέναν. Απλά πολιτικά ανέβηκε ο τόνος της φωνής μου και ζητώ συγνώμη από όλο τον κόσμο και τον σερραϊκό, ειδικά» είπε ο Δημήτρης Μιχτσόγλου μιλώντας στο Live News

Λίγες ώρες αργότερα έγιναν αποδεκτές από τη δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα οι παραιτήσεις των δύο αντιδημάρχων. Η δήμαρχος χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το επεισόδιο και τόνισε ότι «δεν εκπροσωπεί το ήθος και την αξιακή στάση της δημοτικής αρχής.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.