Γιώργος Παπανδρέου για Βάσω Παπανδρέου: «Άφησε παντού το ιδιαίτερο, βαθύ αποτύπωμά της»

«Υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, από όποια θέση και αν βρέθηκε» ανέφερε σε δήλωσή του για το θάνατο της Βάσως Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της Βάσως Παπανδρέου. Σε δήλωσή του ανέφερε ότι «υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, από όποια θέση και αν βρέθηκε».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Πρωτοπόρα, δυναμική προσωπικότητα, μαχητικό πνεύμα, ήταν αυτά που χαρακτήριζαν τη Βάσω Παπανδρέου, την αγωνίστρια και συνοδοιπόρο των κοινών μας αγώνων για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την Αλλαγή της χώρας.

Πρωτοστάτησε στους αγώνες των γυναικών. Έδωσε μάχες στην ΕΕ για την προώθηση προοδευτικών πολιτικών. Συνέβαλε καθοριστικά στον μεγάλο αγώνα για την Προοδευτική Αλλαγή του τόπου.

Υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, από όποια θέση και αν βρέθηκε. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ως Επίτροπος, Βουλευτής, Υπουργός, επί πολλά χρόνια. Αλλά και ως στέλεχος του Κινήματός μας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠαΣοΚ.

Άφησε παντού το ιδιαίτερο, βαθύ αποτύπωμά της. Στους οικείους της εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.