Ανδρουλάκης για Βάσω Παπανδρέου: «Υπηρέτησε χωρίς συμβιβασμούς τις πολιτικές θέσεις της»

«Εμβληματική πολιτική προσωπικότητα και εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠαΣοΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ για το θάνατο της Βάσως Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με δήλωσή του αποχαιρέτησε τη Βάσω Παπανδρέου. «Υπηρέτησε με σθένος και δυναμισμό χωρίς συμβιβασμούς τις πολιτικές θέσεις της» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη αναφέρει: «Αποχαιρετώ με απεριόριστο σεβασμό και συγκίνηση τη Βάσω Παπανδρέου. Μια εμβληματική πολιτική προσωπικότητα και εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠaΣoΚ. Ως η πρώτη Ελληνίδα Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή άνοιξε πρωτοπόρους προοδευτικούς δρόμους με την Ευρωπαϊκή Κοινωνική Χάρτα, την κατοχύρωση του κοινωνικού διαλόγου, την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και της μητρότητας καθώς και την εμπέδωση της ισότητας των φύλων.

Υπηρέτησε με σθένος και δυναμισμό χωρίς συμβιβασμούς τις πολιτικές θέσεις της. Ως Υπουργός ταυτίστηκε με σημαντικές μεταρρυθμίσεις εκσυγχρονισμού του κράτους και ανασυγκρότησης του παραγωγικού δυναμικού της χώρας, ενώ έθετε στην προτεραιότητά της τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και την υπεράσπιση των οικονομικά ασθενέστερων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.