Άγρια κόντρα Σπαρτιατών-ΠαΣοΚ: «Έχετε κατακλέψει τον κόσμο» – «Είστε η συνέχεια της ΧΑ»

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ Βασίλη Στίγκα και Δημήτρη Μάντζου για την κρατική χρηματοδότηση των «Σπαρτιατών».

Την ώρα που αναμένεται η τροπολογία του ΠαΣοΚ που θα βάλει «φρένο» στη χρηματοδότηση των Σπαρτιατών, ξέσπασε αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Δημήτρη Μάντζου.

Αιτία είναι η πρόταση του κόμματος για αναστολή της χρηματοδότησης του κόμματος. Ο κ. Στίγκας, από το βήμα της Βουλής επιτέθηκε στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, λέγοντας ότι μπερδεύουν κάποια πράγματα.

«Το κόψιμο της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής έγινε γιατί ήταν εγκληματική οργάνωση. Οι Σπαρτιάτες κατηγορούνται για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος» πρόσθεσε επιπλέον «ότι καθένας να κοιτάξει την πολιτική του, αλλά εσείς κύριοι του ΠαΣοΚ εκτίθεστε. Από πέρσι έχετε την μανία να κόψετε και χρηματοδότησης τους Σπαρτιάτες, εσείς που έχετε κατακλέψει τον κόσμο. Εσείς χρωστάτε 400 εκατομμύρια. Σας κάνω μία πρόταση να κάνουμε μια τροπολογία όσοι χρωστάνε να μην κατεβαίνουν στις εκλογές. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε στο ΠαΣοΚ είναι να το μαζέψετε. Οι Σπαρτιάτες θα αθωωθούν, να το ξέρετε αυτό».

Τον λόγο έλαβε ο Δημήτρης Μάντζος και σχολίασε δηκτικά τη στάση της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι διότι «με την απόφαση της να αγνοήσει την τροπολογία μας, επέτρεψε στο κόμμα των Σπαρτιατών να εισπράττει χρήματα του ελληνικού λαού, ακόμα και μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου ότι το συγκεκριμένο, αποτελεί συνέχεια της Χρυσής Αυγής και την πραγματική ηγεσία της είναι έγκλειστος κρατούμενος». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ, κατέληξε λέγοντας ότι η λυσσώδης επίθεση των Σπαρτιατών κατά του κόμματος είναι παράσημο για τους ίδιους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.