Το BHMAGAZINO που κυκλοφορεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο κορυφαίος δημιουργός φωτογραφίζεται με «φόντο» το «κινηματογραφικό» σκηνικό της νυχτερινής Αθήνας και μιλάει για όλα λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ». Ο Λάκης του θεάτρου και της τηλεόρασης μιλάει όλα αυτά που τον ενέπνεαν όταν ήταν παιδί, στην επαγγελματική του πορεία, ενώ «καταθέτει» την άποψή του για την πολιτική κατάσταση σήμερα.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση και συνέντευξη μας βάζει στον κόσμο του Brokeback Mountain , της πρωτοποριακής παράστασης που ετοιμάζει βασισμένη στη γνωστή κινηματογραφική ταινία που έκανε αίσθηση όταν προβλήθηκε στο παγκόσμιο σινεμά.

Ακόμα, ο Βαγγέλης Χρόνης μιλάει για την ποίηση μέσα από το μεγάλο μυστήριο της ζωής.

Στις 25 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ενώ ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τη νόσο. Το BHMAGAZINO συζητά με διακεκριμένους επιστήμονες ιατρούς αλλά και με γυναίκες που νόσησαν και ξεπέρασαν την ασθένεια δίνοντας ένα θετικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Για τα ξεχωριστά ταξίδια που θα θέλαμε να προγραμματίσουμε τώρα ή στο μέλλον το BHMAGAZINO παρουσιάζει τη μοναδική ασημένια πολιτείας της Νεβάδα στις ΗΠΑ και το μαγικό βουνό Snowdon της Ουαλίας.

Για τους λάτρεις της τέχνης μια συνέντευξη με την ιρακινή καλλιτέχνιδα Μαχασίν Αλ Κασλόκ αλλά και ένας πλήρης οδηγός για τις κορυφαίες παραστάσεις από τις μεγαλύτερες ορχήστρες του πλανήτη που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες είναι στις σελίδες του ΒΗΜΑGAZINO.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «ΛΕΞΙΚΌ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΚΟ»: €1,55 )