Liam Payne: Οι τελευταίες στιγμές του πρώην τραγουδιστής των One Direction

Ο Liam Payne είναι νεκρός μόλις στα 31 του χρόνια - Πώς πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction και οι τελευταίες του στιγμές.

Ο Liam Payne, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, πέθανε στα 31 του έτη, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, σε ξενοδοχείο, όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες. Ο θάνατος του νεαρού καλλιτέχνη, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, σημειώθηκε την Τετάρτη στην οδό Κόστα Ρίκα, στη συνοικία του Παλέρμο.

Η αστυνομία είχε κληθεί νωρίτερα στο ξενοδοχείο, καθώς άνδρας με επιθετική συμπεριφορά και υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, προκαλούσε ταραχές. Όπως είπε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου στους αρμόδιους, «έχουμε έναν επισκέπτη που έχει κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Διαλύει πράγματα και καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο». Οι Αρχές ταυτοποίησαν πως αυτό το άτομο ήταν ο Liam Payne.

Ο Liam Payne έφτασε στην Αργεντινή, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα show στο οποίο εμφανιζόταν ο φίλος και πρώην μέλος των One Direction, Nial Horan. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου. Ο νεκρός καλλιτέχνης παρευρέθηκε εκεί, όπου η παρουσία του έγινε αντιληπτή από το κοινό δημοσιεύοντας πλήθος οπτικοακουστικού υλικού στα social media.

Ποιος ήταν ο Liam Payne

Πριν από μερικές ημέρες, ο νεαρός καλλιτέχνης έγινε 31, τα οποία γιόρτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος είχε γεννηθεί στο Wolverhampton, του West Midlands, και ήταν από τους νέους στο συγκρότημα.

Ο Liam Payne αποφοίτησε από το City of Wolverhampton College, όπου σπούδασε μουσική τεχνολογία. Ο τραγουδιστής μετά από λίγα χρόνια αποφάσισε να λάβει μέρος στο βρετανικό διαγωνισμό τραγουδιού του «X- Factor», εκεί γνώρισε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και αποφάσισαν να ενωθούν. Τα μέλη από τα οποία απαρτιζόταν από τον Harry Styles, τον Zain Malik, τον Louis Tomlinson και τον Niall Horan.

Ο Liam Payne είχε μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη του για το χώρο της μουσικής, ενώ είχε εξομολογηθεί δημόσια τη μάχη που είχε δώσει με τις ουσίες. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως κατάφερε να το ξεπεράσει και ενώ είχαν διαλυθεί οι One Direction, ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του.

Ο τραγουδιστής δε, προετοίμαζε την κυκλοφορία ενός σόλο δίσκου, αλλά προγραμμάτιζε και μία μεγάλη περιοδεία.

Το 2017, επίσης γνώρισε την εμπειρία της πατρότητας. Ο γιος που απέκτησε με την τραγουδίστρια Cheryl, όπως ο ίδιος είχε πει τον γέμιζε με αγάπη και στοργή.

Οι τελευταίες στιγμές του Liam Payne

Ο Liam Payne βρέθηκε για περίπου 6 χρόνια στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το συγκρότημα, στο οποίο ήταν μέλος. Ωστόσο, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει, αυτό το βάρος της φήμης του προκάλεσε έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγουδιστής έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο επιβεβαιώνουν πως το δωμάτιο του καλλιτέχνη ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελεί η σπασμένη τηλεόραση που υπήρχε στο χώρο.

Αντιθέτως με τη ζωή που έζησε ο Liam Payne κατάφερε να έχει στο θάνατό του την ιδιωτικότητα, που τόσο επιθυμούσε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.