Γλυφάδα: Μεθυσμένος ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα – Είναι γιος γνωστού γκαλερίστα

Το πολυτελές τζιπ του 39χρονου, που κρίθηκε προφυλακιστέος, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα - Συντρίμμια εκτοξεύτηκαν σε ακτίνα 50 μέτρων.

Μεθυσμένος οδηγούσε ο 39χρονος που προκάλεσε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 10/10, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και άλλα δύο να τραυματιστούν.

Ο γιος γνωστού γκαλερίστα κρίθηκε χθες (15/10) προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Ο πατέρας του οδηγού, επίσης γκαλερίστας, μιλώντας πριν λίγες μέρες στο Mega είπε ότι ο γιος του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Από τα ξημερώματα που χτύπησε το τηλέφωνο και μας ενημέρωσαν για το τροχαίο είμαστε ανάστατοι. Ευτυχώς, ο γιος μου έχει ξεπεράσει το κίνδυνο όσον αφορά τη ζωή του. Φοβόμαστε όμως πάρα πολύ για το μάτι του. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο μάτι. Βρίσκομαι στο νοσοκομείο, ο γιος μου χειρουργείται αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε να τελειώσει το χειρουργείο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά» είχε πει.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο γιος του γκαλερίστα και που φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο ομόρροπα.

Το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο όχημα να εκτραπεί της πορείας του, να χτυπήσει σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο λίγο πριν τη συμβολή με την οδό Νίκης, να ντεραπάρει και να βρεθεί πάνω στα κάγκελα παρακείμενης πολυκατοικίας, ενώ έπεσε πάνω του κι ένα δέντρο.

Το πολυτελές τζιπ, έφυγε προς τα αριστερά και «ξήλωσε» μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού στη διαχωριστική νησίδα. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι συντρίμμια εκτοξεύτηκαν σε ακτίνα μεγαλύτερη των 50 μέτρων.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν νεκρό τον 51χρονο οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.