Γλυφάδα: Είχε κάνει χρήση και ναρκωτικών ο 39χρονος – Τι είπε στην απολογία του

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 39χρονος που προκάλεσε τροχαίο στην παραλιακή , με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και άλλα δύο να τραυματιστούν, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών -

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 39χρονος, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης 10/10, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και άλλα δύο να τραυματιστούν βγήκαν την Τετάρτη.

Ο προφυλακισμένος πλέον στον Κορυδαλλό γκαλερίστας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ, ενώ στις τοξικολογικές φάνηκε ότι είχε κάνει χρήση και ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, τα εργαστηριακά ευρήματα από το αλκοτέστ που του έγιναν, επιβεβαίωσαν ότι ο γκαλερίστας είχε στο αίμα του:

  • Αλκοόλ: 1,55 στο αίμα
  • Ναρκωτικές ουσίες: Θετικός

Οδηγούσε δηλαδή μεθυσμένος και υπό την επήρεια ουσιών, με αποτέλεσμα ένας άνδρας 52 ετών να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος βρισκόταν επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βούλα και συγκρούστηκε του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γκαλερίστας.

Τι ανέφερε στην απολογία του

Στην απολογία του ο 39χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τι έγινε. Πιο αναλυτικά απολογούμενος στις δικαστικές αρχές είπε: «Είμαι σε άθλια κατάσταση. Στη ζωή μου δεν έχω ούτε κλήση από την τροχαία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη λόγω της δουλειάς μου. Ποτέ δεν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στους δρόμους. Έχω λευκό ποινικό μητρώο».

Ενώ για το μοιραίο βράδυ περιέγραψε: «Εκείνο το βράδυ έφυγα από το Κολωνάκι έχοντας πιεί 3 ποτήρια κρασί. Θυμάμαι ότι κάποιος με εμβόλισε με το αυτοκίνητο από τα δεξιά μου. Μάλιστα, το αυτοκίνητό μου επειδή είχε ένα μηχανικό πρόβλημα είχε μπει σε safe mode δηλαδή, δεν μπορούσα να τρέξω πάνω από 110 χλμ. Δεν θυμάμαι τι έγινε. Έπειτα ξύπνησα στο νοσοκομείο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.