Σταρόβας: Η αφήγηση των δύσκολων στιγμών στο νοσοκομείο και η αγωνία για την κιθάρα

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην αγωνία που ένιωθε για το εάν θα μπορέσει να παίξει κιθάρα ξανά και στάθηκε στην έλλειψη συγχρονισμού και ρυθμού που αντιμετώπισε παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα.

Με βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο με την περιπέτεια της υγείας του. Το βίντεο επικεντρώνεται στην αγωνία που είχε για το εάν θα ξαναπαίξει κιθάρα.

Επιπρόσθετα, στάθηκε και στο κομμάτι των προβλημάτων που παρατήρησε αργότερα, όπως ήταν η έλλειψη συγχρονισμού και ρυθμού παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα. Ο Δημήτρης Σταρόβας επισημαίνει ότι πλέον έχει επανέλθει στο 90% και δεν κρύβει την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά.

Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρει: «Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, κουνούσα χέρια πόδια, δεν μπορούσα να πω ούτε μία λέξη. Μία από τις πρώτες σκέψεις μου ήταν πως θα επηρεάσει το παίξιμό μου στη κιθάρα. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο. Θυμόμουν νοερά τα πάντα.

Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα σε ένα κέντρο αποκατάστασης για ενάμιση μήνα και εκεί ζήτησα από ένα φίλο μου να μου φέρει μία από τις κιθάρες μου. Γεμάτος χαρά, λαχτάρα και αγωνία παίρνω τη κιθάρα και αντί να ακούσω τον ήχο που έπαιζα άκουγα κάτι άλλο. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα χέρια μου.

Σε δέκα μέρες έπαιζα 60%, η πρόοδος στην κιθάρα ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Δεν είμαι εντελώς focus στον ρυθμό, μπορεί να τον χάσω ξανά. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.