Παγώνη: «Η Μαρινέλα πιστεύω θα βγει από τη ΜΕΘ σε μερικές ημέρες» – Τι είπε για Κόκοτα και Γκρέυ

Την αισιοδοξία της για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας εξέφρασε η Ματίνα Παγώνη - Αντίθετα η κατάσταση της Καίτης Γκρέυ είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ήταν αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας.

«Η Μαρινέλλα δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ αλλά πιστεύω πως θα βγει σε μερικές μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο. Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια» τόνισε μεταξύ άλλων.

Για τον Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε: «Το παλεύουμε πάνω από 6 μήνες. Ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο περιστατικό. Είναι νέος και όλοι πιστεύουμε πως θα μπορούσε να βελτιωθεί. Υπάρχει μία σταθερότητα και όλη η ομάδα τον βοηθάει και περιμένουμε. Ο κόσμος όταν έρχεται στο νοσοκομείο μας ρωτάνε για τον Δημήτρη Κόκοτα».

Τέλος για την Καίτη Γκρέυ και το εγκεφαλικό που υπέστη είπε: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όταν είναι μεγάλη η ηλικία, οι οργανισμοί δεν αντιδρούν το ίδιο. Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί εκτός από το εγκεφαλικό υπάρχουν και άλλα προβλήματα»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.