Με αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας προβλέπεται να είναι και η σημερινή ημέρα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Με τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις να σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους σε Αττική Οδό και Κηφισό.

Ειδικότερα, προβλήματα παρουσιάζουν η λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο από Δαφνί μέχρι τα Διυλιστήρια. Παρόμοια είναι η κατάσταση στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, από το Μοσχάτο μέχρι την Αττική Οδό, αλλά και στο αντίθετο ρεύμα από την Αττική Οδό ως τα ΚΤΕΛ. Παράλληλα, δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Την ίδια στιγμή, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι διέρχονται μετά την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη γέφυρα της Μεταμόρφωσης, καθώς υπάρχει σταματημένο όχημα. Η Λεωφόρος Αθηνών στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αλλά και η Λεωφόρος Συγγρού στο δρόμο προς Αθήνα, από το ύψος του Άγιου Σώστη μέχρι και το Φιξ, βρίσκονται στο «κόκκινο».

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στην άνοδο, η Λεωφόρος Μεσογείων, αλλά και η Κατεχάκη στο ρεύμα Ηλιούπολη παρουσιάζουν έντονο πρόβλημα. «Έμφραγμα» σημειώνεται στην άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και στην άνοδο της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Τέλος, αντίστοιχα προβλήματα δημιουργούν κυκλοφοριακό κουμφούζιο στην Αχιλλέως- Μάρνη, αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από Άλιμο μέχρι Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Κίνηση και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, οι οποίες φτάνουν μέχρι και άνω της μισής ώρας.

Σαφέστερα, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, το μποτιλιάριμα ακινητοποιεί τους οδηγούς για τουλάχιστον 30 λεπτά. Αντίστοιχα, και από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας οι καθυστερήσεις είναι αυξημένες.

Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι μικρότερες, αφού στην έξοδο για Λαμία σημειώνεται μόνο 20 αναμονή.

Επίσης, από τον κόμβο Ανθούσας έως τον κόμβο Κηφισίας υπάρχει καθυστέρηση για 15 με 20 λεπτά.

Τέλος, πρόβλημα παρατηρείται και στον Περιφερειακό Αιγάλεω με αναμονές άνω της μισής ώρας.