Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας το ξέκοψε μια και καλή για το ροτέισον

Κοινή η γραμμή προπονητικού επιτελείου και διοίκησης στο ζήτημα του χρόνου συμμετοχής των παικτών του Ολυμπιακού στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός έχει, εφέτος, ένα πολύ γεμάτο ρόστερ. Που θα γεμίσει ακόμα περισσότερο όταν πια ο τραυματίας Κίναν Έβανς μπει κι αυτός στην εξίσωση.

Ήδη η επάνοδος του Μουστάφα Φαλ και η σταδιακή επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που από τη Δευτέρα (14/10) άρχισε να προπονείται κανονικά, αυξάνει κι άλλο τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σέρβος σέντερ δεν θα παίξει κόντρα στη Μιλάνο, το βράδυ της Τρίτης (15/10, 21:15). Επειδή όμως πολύς ντόρος γίνεται διαρκώς για τον τρόπο διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού, ο Έλληνας κόουτς θέλησε να διευκρινίσει κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Ότι αυτός, με τις ευλογίες της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», κάνει το απόλυτο κουμάντο στο ποιος και πόσο παίζει κάθε φορά.

«Δεν θα παίζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Θα γίνεται ροτέισον όχι με βάση την αξία τους, αλλά με βάση τους αριθμούς πλέον», αποκρίθηκε ο Γ. Μπαρτζώκα για μην μπερδεύεται κανείς εφεξής.

«Μπορεί να κρίνουν ένα ματς ενώ στο προηγούμενο έχουν παίξει λίγο ή καθόλου. Θα το διαχειριστούμε έτσι όπως πρέπει γιατί είναι μία απόφαση κοινή της διοίκησης και δική μου, αφού πέρυσι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν» εξήγησε λεπτομερώς.

Κατανοεί κι ο ίδιος ο κόουτς των Πειραιτών πως «θα χρειαστεί μία περίοδος για να το συνηθίσουν οι παίκτες», αλλά, όπως είπε «θα είναι για καλό». Όλων…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.