Κίνηση: Εμφραγμα στους δρόμους της Αθήνας – Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό

Με κίνηση και δυσκολία στις μετακινήσεις ξεκινάει η εβδομάδα με την επιστροφή του δακτυλίου - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στον Κηφισό.

Με αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, με τις μετακινήσεις να είναι δύσκολες σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Σαφέστερα, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στον Κηφισό και στην Αττική Οδό.

Την ίδια στιγμή, προβλήματα παρουσιάζουν η λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο, στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, από Λεωφόρο Αθηνών μέχρι Καλυφτάκη, αλλά και στο αντίθετο ρεύμα. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Πέτρου Ράλλη, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου. Στην Κατεχάκη η κίνηση εντοπίζεται στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

«Έμφραγμα» σημειώνεται και σε άλλους σημαντικούς δρόμους της Αθήνας, όπως στη Λεωφόρο Κηφισίας και στην άνοδο, αλλά και στην κάθοδο. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ στη Λεωφόρο Συγγρού η κίνηση παρατηρείται μόνο στην άνοδο.

Πρόβλημα στη μετακίνηση υπάρχει και στη Φιλελλήνων, στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως και στο λιμάνι του Πειραιά. Ταυτόχρονα, στη Λεωφόρο Ποσει8δώνος στο ρεύμα προς Πειραιά σημειώνεται μποτιλιάρισμα, αλλά και στην αντίθετη κατεύθυνση συμβαίνει το ίδιο.

Τέλος, στη Λεωφόρο Σκιστού – Σκαραμαγκά υπάρχουν καθυστερήσεις, όπως και στην Αττική Οδό.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα τίθεται σε ισχύ ο δακτύλιος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σε διάφορα σημεία κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, οι οποίες φτάνουν μέχρι και πάνω από μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, από Φυλής μέχρι Κηφισίας οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 20 μέχρι 25 λεπτά, κυρίως από Μεταμόρφωση μέχρι Κηφισίας.

Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι μικρότερες, αφού στη διαδρομή Ανθούσας με Κηφισίας, αγγίζουν τα 10 με 15 λεπτά.

Επίσης, οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή για 20 με 25 λεπτά στον Περιφερειακό Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.