Μια βόλτα στη σκεπαστή αγορά της Καλλιθέας και στις επιχειρήσεις των γύρω δρόμων έκανε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης έχει ρίξει το βάρος σε πρωτοβουλίες που αφορούν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στην αγορά, συλλέγοντας στοιχεία μέσα από την προσωπική επαφή του με επαγγελματίες και πολίτες.

Όπως ανέφεραν συνεργάτες του, Ο Σωκράτης Φάμελλος άκουσε τη δυσαρέσκειά των καταστηματαρχών για τη χαμηλή κίνηση λόγω της πολύ χαμηλής αγοραστικής δύναμης, ενόσω από την άλλη καταναλωτές του αναδείκνυαν το σοβαρότατο ζήτημα των υπέρογκων τιμών.

«Θα ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί»

«Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει και να δυναμώσει για να παλέψει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Σας θέλουμε όλους και όλες να συμμετέχετε. Εγώ θα εγγυηθώ ότι θα ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί σας. Γιατί τα μεγάλα προβλήματα δεν είναι στα γραφεία των κομμάτων, αλλά στο πρόβλημα επιβίωσης των πολιτών και της αγοράς» είπε ο διεκδικητής της αρχηγίας σε παρευρισκόμενος επιχειρώντας να στρέψει τα βλέμματα από την κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Σωκράτη Φάμελλο συνόδευσε ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης, που έχει ανοικτά στηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία. Μαζί τους και δεκάδες μέλη της τοπικής κομματικής οργάνωσης.